Összes vélemény
ivics.d

Semmit nem ér!
Előnyök:
Nincs! Semmire nem képes amire egy ps3 ne lenne és már közel egy árkategóriában vannak. A játékokra meg igen áldozni kell de ha nem tetszik ne vegyél konzolt hanem ott a net a játékokra.
Hátrányok:
Puszta léte. Hangos. 3 ledes hiba kinézet sorolhatnám. PS 4ever ez nem igy van a 360 jobb mint a pc
a 360 nat meg veszet és játszhatsz a pc-re 100e-ket kell költeni
igy a 360 olcsobb
a 360 nat meg veszet és játszhatsz a pc-re 100e-ket kell költeni
igy a 360 olcsobb
david10

Márk Pomázi
givi6

az xbox szempontjábol a premium tökéletesen megfelel, adnak hozáá mindent, az ár is türhető lenne,
ám az új xbox slim magjelenése óta ugye nem gyártják, ami részben rossz, részben jobb is..
Előnyök:
- 20 gb bőven elég mentések végtelenségéig,
vannak azok a játékok amikhez kell hdd, hát itt van akár demókat, de még min. 1 játékot fellehet rá rakni
- van fülhalgató, ami igen lényeges !!!!! ( kivéve ha az illető 7 éves és gof2-vel játszik :D )
Hátrányok:
- hangos, nem kicsit, nagyon
- nekem a feket jobban bejön
Game Boy

Én nem tudom, hogy mit tudhat az ennél drágább játék konzol, mert már sokszor ez is meghalad engem. Az tény, hogy egy élmény ezen játszani. Legszívesebben egész nap csak ezzel szórakoznék. Anyukák, apukák figyelmébe: ha gyereküket, esetleg túlfejlődött csemetéjüknek igazán szuper ajéndékot szeretnének venni megtalálták a legtuttibb ajándékot. Ha nincs kinek megvenniük csak szóljanak nekem én majd szerzek meglepetésre váró Óriás csemetét.
Tábori Péter

Áki87
Egy igazi játékgép. Nincs többé "nemindul el x játék", telepíteni se kell semmit, csak berakni a lemezt és játszani. a Live-nak köszönhetően remek multis partikat lehet rendezni. Sajnos, Magyarországon vannak pár negatívumai, mint pl nincs hivatalos Live, de enélkül is remekül lehet vele szórakozni. Filmlejátszásra is alkalmas, akár avi-k, akár dvd esetében is. A legtöbb játékban egyszerre egy gépen akár 4-en is játszhatunk. 3 év garanciát adnak minden géphez, így bármilyen meghibásodás esetén ingyen megjavítják. Sima TV-n is szép a képe, megfelleő kábellel monitorra kötve nagyobb felbontásba persze élvezhetőbb, de a legjobb élményt egy full HD tv adja.
Csendes kis gép, kis helyen is elfér, vezeték nélküli kontollerjével pedig csökkentjük a kábelrengeteget, de ez is elenyésző. Aki konzolvásárlásán töri a fejét, bátran vegye meg a premiumot, ez tartalmazz már vinyót is, melyre már játékokat is másolhatunk a gyorsabb töltödés érdekbe, vagy akár rengedet demót.
PsFan

Semmit nem ér!
Előnyök:
Hátrányok:
Puszta léte. Hangos. 3 ledes hiba kinézet sorolhatnám. PS 4ever