Zanussi ZRT 627 W Hűtőszekrény, hűtőgép

Zanussi - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Felülfagyasztós, Energiaosztály: A, Energiafogyasztás: 299 kWh, Klíma osztály: SN-N-ST, No frost: Nem, Ikerhűtési rendszer: Nincs, Antibakteriális védelem: Nincs, Fagyasztó rekeszek száma: 2, Frissentartó hűtőrekesz: Nincs, Hűtő polcok száma: 3, Szélesség: 54.5 cm, Magasság: 159.0 cm,... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Zanussi ZRT 627 W
András a terméket itt vásárolta: ematrix.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ragaszkodtam a márkához. Felülfagyasztós, tágas, energiatakarékos, halk készüléket kerestem. A típus kiválasztása után a lehető legolcsóbban, és problémamentesen kívántam hozzájutni.

Előnyök:

Az üvegpolcok miatt nem csepeghet az élelmiszerre lecsapódott pára. Könnyen átszerelhető az ajtó de ehhez kissé meg kell dönteni a készüléket, tehát helyrerakás előtt kell megtenni. Jól variálhatóak az ajtóban lévő tároló polcok. A palacktartó megfelelően rögzíti az üvegeket, így gyors ajtónyitáskor sem "bukfenceznek" ki. Automata leolvasztású. bár ma már ez szinte minden korszerű hűtőberendezésre igaz. Halk.

Hátrányok:

A tojástartó kicsi. Plussz ajtófiókot vettem hozzá, mert keveseltem a hozzá adottakat.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu

A márkanév és az ár.

Előnyök:

Az ár érték arány a lehtő legjobb.

Hátrányok:

Nincs semmi.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A hűtőtér űrtartalma, energiafogyasztás.

Előnyök:

Halk, tágas.

Hátrányok:

Eddig nem tapasztaltam hátrányt.

Thomas a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Méret.

Előnyök:

Jó nagy belül.

Hátrányok:

Kicsit hangos, amikor el kezd hűteni, a zöldségtartó rekesz kicsi.