Zanussi ZRB936PXH Hűtőszekrény, hűtőgép

Zanussi - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Alulfagyasztós, Energiaosztály: A++, Éves energiafogyasztás: 235 kWh, Klíma osztály: N-ST-T, No frost: Nem, Fagyasztó rekeszek száma: 3, Hűtő polcok száma: 3 db, Frissentartó hűtőrekesz: Nincs, Szélesség: 59.5 cm, Magasság: 185 cm, Mélység: 65.8 cm, Súly: 67 kg, Nettó hűtőtér: 245... Tovább
K&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnádK&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnád
Minden vélemény - Zanussi ZRB936PXH
Hanna a terméket itt vásárolta: nehagyjaki.hu

Elsősorban a méret alapján kerestem megfelelő hűtőt. A hasonló kategóriák közül pedig a legkedvezőbb áron.

Előnyök:

Aránylag csendesen működő gép. Négy tagú családunknak egy-két napra előre elkészített főtt ételekkel együtt a mindennapi élelmiszer praktikusan elpakolható benne.

Hátrányok:

Álló helyzetű folyadék tárolása kissé nehézkes.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ideális méret, kedvező ár, esztétikus megjelenés. Nálunk további szempont volt, hogy az Electrolux csoporthoz tartozik a márka. Velük még nem volt rossz tapasztalatunk.

Előnyök:

Nagyon jól hűt, és halkan dolgozik. Ideális a hűtő és a mélyhűtő részek egymáshoz viszonyított méretének az aránya.

Hátrányok:

Az ajtó belső felületén lehetne több tároló rekesz, vagy lehetne jobb az elosztásuk.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu

A Márka és a megfelelő méret.

Előnyök:

Számomra ez a márka megbízható, több háztartási eszközöm van ilyen márkában és nekem bevált.

Hátrányok:

nem tudok ilyenről.

Nándi a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Fogyasztás, méret és márkanév.

Előnyök:

A mérete miatt nagyon praktikus, mindent tud ami egy kombi hűtőtől elvárható.
Ezt találtam legjobb ár/fogyasztás arányban.

Hátrányok:

Nincs hátránya.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: muszakidepo.hu

Energiaosztály (A++) , kapacitás.

Előnyök:

Fogyasztás.

Hátrányok:

Nem túl halk, nem annyira jól pakolható, mint számítottam. (Rossz elrendezés. )
A bontatlan csomagolásban két polc és a vajtartó/tojástartó rekesz is törött volt.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nehagyjaki.hu

Energiatakarékosság, ár

Előnyök:

Halk működés, hatékony hűtés

Hátrányok:

Eddig semmi

Ferko a terméket itt vásárolta: elektrolimit.hu

Alul fagyasztós, A++ energiaosztályú hűtőszekrény. 100e Ft alatti ár.

Előnyök:

Ár/érték arányában jobbat nem találtam.

Hátrányok:

Nem tapasztaltam eddig.

NJó a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Az ár/érték arányt vizsgáltam, és eredetileg kisebb szekrényt kerestem, de az drágábbnak bizonyult.
Igyekeztem a ma kínált szolgáltatások közül minél többet megkapni.

Előnyök:

Még kevés a tapasztalatom, problémamentes a működés.

Hátrányok:

Amerikai konyhás elhelyezés miatt időszakosan a kiadott működésből eredő hanghatások szokatlanok

Simon Sándor a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ár / érték arány a lehető legjobb legyen. No frost rendszer, halk működés, alacsony fogyasztás, esztétikus külső, kb. 90 literes fagyasztó. , jó szervízhálózat, de reméljük erre nem lesz szükség.

Előnyök:

Már lassan kb. 1 hónapja használom a terméket. Számomra a vártnál is kisebb a zajkibocsátás. A hallban található a hálószoba előtt a hűtőszekrény, de egyáltalán nem zavaró, szinte nem is hallani, hogy ott van. Nagyon jó a hűtése, nekem a kettestől egy kicsit, pár milliméterrel feljebb van tekerve, de így is tökéletesen hűt. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, egyenlőre nincs negatív tapasztalat. Remélem nem is lesz.

Hátrányok:

A kb. 1 hónapos használat alatt nem tapasztaltam hátrányt. Talán azt, hogy többször kell a külső részt törölgetni, mert minden meglátszik rajta. De úgy gondolom ennyi belefér.

Éva a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Mindenképpen Zanussit akartam vásárolni, mert a régi hűtőm is az volt és nagyon meg voltam vele elégedve. Döntő fontosságú volt az energia osztálya is és nagy fagyasztóterűt szerettem volna. És szép is :)

Előnyök:

Energiatakarékos. Ár/érték arányban szerintem ez a legjobb.

Hátrányok:

Nem találtam még hátrányát.