Elsősorban a méret alapján kerestem megfelelő hűtőt. A hasonló kategóriák közül pedig a legkedvezőbb áron.
Aránylag csendesen működő gép. Négy tagú családunknak egy-két napra előre elkészített főtt ételekkel együtt a mindennapi élelmiszer praktikusan elpakolható benne.
Álló helyzetű folyadék tárolása kissé nehézkes.

Ideális méret, kedvező ár, esztétikus megjelenés. Nálunk további szempont volt, hogy az Electrolux csoporthoz tartozik a márka. Velük még nem volt rossz tapasztalatunk.
Nagyon jól hűt, és halkan dolgozik. Ideális a hűtő és a mélyhűtő részek egymáshoz viszonyított méretének az aránya.
Az ajtó belső felületén lehetne több tároló rekesz, vagy lehetne jobb az elosztásuk.

Fogyasztás, méret és márkanév.
A mérete miatt nagyon praktikus, mindent tud ami egy kombi hűtőtől elvárható.
Ezt találtam legjobb ár/fogyasztás arányban.
Nincs hátránya.

Energiaosztály (A++) , kapacitás.
Fogyasztás.
Nem túl halk, nem annyira jól pakolható, mint számítottam. (Rossz elrendezés. )
A bontatlan csomagolásban két polc és a vajtartó/tojástartó rekesz is törött volt.

Az ár/érték arányt vizsgáltam, és eredetileg kisebb szekrényt kerestem, de az drágábbnak bizonyult.
Igyekeztem a ma kínált szolgáltatások közül minél többet megkapni.
Még kevés a tapasztalatom, problémamentes a működés.
Amerikai konyhás elhelyezés miatt időszakosan a kiadott működésből eredő hanghatások szokatlanok

Ár / érték arány a lehető legjobb legyen. No frost rendszer, halk működés, alacsony fogyasztás, esztétikus külső, kb. 90 literes fagyasztó. , jó szervízhálózat, de reméljük erre nem lesz szükség.
Már lassan kb. 1 hónapja használom a terméket. Számomra a vártnál is kisebb a zajkibocsátás. A hallban található a hálószoba előtt a hűtőszekrény, de egyáltalán nem zavaró, szinte nem is hallani, hogy ott van. Nagyon jó a hűtése, nekem a kettestől egy kicsit, pár milliméterrel feljebb van tekerve, de így is tökéletesen hűt. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, egyenlőre nincs negatív tapasztalat. Remélem nem is lesz.
A kb. 1 hónapos használat alatt nem tapasztaltam hátrányt. Talán azt, hogy többször kell a külső részt törölgetni, mert minden meglátszik rajta. De úgy gondolom ennyi belefér.

Mindenképpen Zanussit akartam vásárolni, mert a régi hűtőm is az volt és nagyon meg voltam vele elégedve. Döntő fontosságú volt az energia osztálya is és nagy fagyasztóterűt szerettem volna. És szép is :)
Energiatakarékos. Ár/érték arányban szerintem ez a legjobb.
Nem találtam még hátrányát.

Kiterjesztett Garancia