NoFrost rendszer, a kedvező polcbeosztás és energiatakarékos működés miatt választottam.
Jól kezelhető beállítások, LED kijelző, praktikus a belső tér.
Nem tudok hátrányról.

Jól kezelhető beállítások, LED kijelző, praktikus a belső tér.
Nem tudok hátrányról.

Szerettem volna egy Zanussi A++ energiaosztályos hűtőgépet 1 héten belül.
A termék jó lett volna, de hiába rendeltük meg, nem kaptuk meg.
Nem a terméket, hanem a webáruházat jellemezném. Sose kaptam meg a hűtőt, pedig 2 hétig vártam rá. Értesítést nem kaptam, hanem betelefonáltam megkérdezni, hogy mikor kapjuk meg a terméket. A válasz az volt, hogy ilyen terméket nem is tudnak szállítani, ami a webáruházukban szerepelt.

Tágas belső tér, nagyszerű hűtés, jól záródó ajtó (talán túlságosan is, ami viszont nem baj, meggátolja az embert, hogy folyamatosan ki-be nyitogassák : ). A külseje is tetszik, egyszerűen imádom!
Eddig nincs.

Elsősorban az, hogy ami volt az kicsi lett tartalmilag. Ismert termékgyártót kerestem, ezen belül nagyság, méret és energiafogyasztás és nem utolsó szempontból termékár és kiszállítás ideje, ára. A közeli városban van a termékhez elérhető szerviz.
Belülről tágas, jól pakolható benne. Remekül hűt már kis fokozatosan is.
Még nem tapasztaltam.

Elsősorban az árat néztem.
Tetszett, hogy a fagyasztó rész szélesebb mint a többi hűtőnél.
Jól hűt, halkan dolgozik, szép nagy a belső tér.
Egyenlőre nincsenek hátrányai.

Az előző Whirtpool hűtőszekrényem a nyár kellős közepén hűtésképtelenné vált 1 évvel a garanciális időszakon túl, mivel számíthatok a jelenleg gyártott hűtőszekrények viszonylag rövíd élettartamára, így a neten kapható és igényeimnek megfelelő hűtőszekrény után kutatva találtam a megvásárolt terméket! Szempontjaim a következők voltak:
- hűtésre alkalmas legyen
- alulfagyasztós kivitelű legyen
A megvásárolt termék a feladatát ellátja (hűt) ! A fagyasztó része jó elosztású. Felső része jól kialakított, az alsó tároló rekesz osztott, így zöldség és gyümölcs tárolása különválasztható! Beállított 3 álláson a 32°C lakáshőmérséklet ellenére megfelelő a belső hőfok a ki és bekapcsolás között!
Nagyon zajos a kompresszor, járása nem egyenletes!

A mérete, az ára, a kivitele (inox).
Halk, jól pakolható és az ajtaját meg kellett fordítanunk, ami igen-igen egyszerűen ment!
Elég hamar foltos lesz a kezünktől az ajtaja. Ezen kívül mást nem tapasztaltam.

Nagyon fontos volt a minősége, és az ára, valamint az, hogy több terméket szerettem volna vásárolni, és fontos volt, hogy egyszerre legyen kiszállítva. Nem volt elhanyagolható az sem, hogy a hellyel takarékoskodjunk, illetve, hogy passzoljon a többi berendezési tárgy színéhez, formájához.
Minden igényt kielégít. Hangja szinte semmi, energiatakarékos, modern külső és belső, Maximálisan elégedett vagyok.
Nincs

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 7 254 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia