A termék vásárlásakor a mélyhűtő nagysága volt a fő szempont, ilyen méretű más márkáknál nem található, hasonló árfekvésben.
A termékben nagyon sok örömöt találtam volna, most csak az üröm és bánat van miatta! A hűtőszekrényt az ígért szállítási határidő után másfél héttel kaptam meg, 5 helyen be volt horpadva a hűtő oldala, és műszakilag is sérült, mert nyikorog ha beindul. A szállító cég aznap felvette a kárfelvételi jegyzőkönyvet, de a vásárlás óta már eltelt egy hónap és még ígértem sincs a csere termékre. Azóta nincs működőképes hűtőszekrényem, csak egy sérült darab 100 ezerért. Az újszínek webáruháztól soha többet semmit nem veszek és másnak sem ajánlom, a problémámat nem akarják orvosolni, az ígért csere terméket nem kapom meg, az ügyfélszolgálatuk leráz azzal, hogy megbeszéli a feletteseivel és majd visszahív... ezidáig ez soha nem történt meg, és egy csomó pénzem is ráment a telefonálgatásra. Az újszínek webáruházat így senkinek sem ajánlom,nagyon csalódtam bennük!
A konstrukció nagyon jónak tűnik, sajnos még nem tudom élvezni, mert egy hónap után sem kaptam az újszínek webáruháztól a sérült /esztétikailag és műszakilag is/ hűtő helyett másikat. A weboldalukon lévő 2 hét cseregarancia csak kamu, nem utolérhető cég, az egy szem ügyfelesen kívül nincs más személy akivel lehetne beszélni! Persze ez az ember semmiben sem dönthet... Ennyi pénzért senki se rendeljen tőlük, mert úgy jár mint én, ha baj történik, nincsen cseretermék, pénz visszafizetés!!!!Utólérhetetlenek, Varsói cím van a számlán is megadva!!! Vígyázat, más ne döljön be a kecsegtető áraknak!!!!Már én is régen megbántam.....

Energia-takarékosság, nagy hűtő és fagyasztótér, ár-értékarány, megbizható Bolt.
Könnyedén, megbízhatóan teljesíti az elvárásokat.
Nem tapasztaltam. Legfeljebb az, hogy a legalsó mélyhűtő (fagyasztó) fiókban csak -12Cfok érhető el. Azaz kb. 1/3-a a mélyhűtőtérfogatnak nem tudható mire jó tárolás szempontjából. (talán pízát)

Olyan hűtőt kerestem, amely nagy fagyasztó és hűtő űrtartalommal bír, és megbízható minőségű.
Nagy pakoló rész, állítható polcok, kosár a zöldségeknek, baktérium szűrő.
Nincs tálca a jégkockáknak, jobb lenne két kosár a zöldségeknek egy nagy helyett.