ne legyen benne mélyhűtő, legyen energia takarékos, korszerű, halk, szép. 60 cm -nél legyen kisebb (hogy beférjen az ajtón) Az Inverter ...
az ajtó nyitva tartás jó ötlet. a készülék nagyon szép. A l...
Nekem felesleges a víz adagoló/tartó, szűrő. Először a nappa...

Az Inverter technológia az eladó elmondása szerint nincs beminősítve az energia osztályokba (ha be lenn jobb osztályba sorolnák)
az ajtó nyitva tartás jó ötlet. a készülék nagyon szép. A led világítás modern (kicsit hidegebb érzetem van) , de lehetne világosabb
Nekem felesleges a víz adagoló/tartó, szűrő. Először a nappalival közös konyhába gondoltuk, de szerencsére a kamrába került, így az a nagyon halk zaj sem zavar.

Cserélni szerettem volna a hűtőmet, de az üzletben már csak a kiállítási darab volt, és az is el volt már adva, megrendelés esetén pedig legalább 2 hónapot kellett volna várni. A termék paraméterei nagyon megfeleltek (méret, fogyasztás, elrendezés, ár) így az interneten kerestem rá. Több ajánlat közül a választott szállítónak volt a számomra legmegfelelőbb az ajánlata, mind ár mind a szállítás szempontjából, így két nap múlva már kiszállításra került a kiválasztott termék.
Alacsony az éves energiafogyasztása (A besorolás) , jó elosztás, vízszűrős tartály - megszűnt a palackozott víz vásárlása, kiválóan friss marad a zöldség a rekeszben, design, ezüst-nano technológia, mely hozzájárul, hogy a tárolt élelmiszerek ne romoljanak meg (mikroorganizmus ölő hatása van)
nincs ilyen

Egy igazi nagy családi hűtő, amibe minden kényelemesen elfér. A két hatalmas kihúzható fiók sok mindent elnyel. Könnyen tisztítható és baktérium ölő belsőtér. Praktikus kialakítás, üvegtartó polc kellék. Van 1 polc, ami félig betolható ha magas edényt szeretnénk betenni. Szuper könnyen nyitható! !! A beépített nyitássegítőnek köszönhetően nem kell "feltépni" a hűtőt! Mult-air flow rendszere van és nem ventilátoros! !! !
A Brita szűrős vízadagoló nem zár tökéletesen, így ereszti a vizet. Igaz én a hozzáadott szűrő nélkül próbáltam ki. Kár, hogy Magyarországon nem kapható a szűrő nélküli változat, mert azok akik nem bírják a hideg vizet, azoknak nem fontos ennek megléte.

Nagy belső tér, vízadagoló, halk, alacsony fogyasztás, könnyű rásegítős ajtónyitás, inox, variálható polcok és fiókok, párás fiók, levegő keringetés
Egyedül a Brita víz szűrő, kicsit drága és ráadásul megnöveli a víz kálium tartalmát amiből kapunk éppen eleget e nélkül is: S egyenlőre szűrő nélkül használjuk így is tökéletesen működik, remélem nem fog nagyon vízkövesedni a csap és tisztítható lesz.

Minőség, méret, garancia ideje, fogyasztás, külső és belsö kinézete
kis fogyasztás, csendes üzem, jó kezelhetőség, és nagyon szép kivitel
nem tapasztaltam negatívumokat

egy adott helyre beférjen
legyen benne vízadagoló
mindenképpen kellett egy új hűtő, mert a régi elromlott
jó a beosztása, ízléses, jó hatásfokkal dolgozik, nem párásodik
nincs

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 9 672 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia