Electrolux ERB 29233 Hűtőszekrény, hűtőgép

Electrolux - Kialakítás: Szabadonálló, Kivitel: Alulfagyasztós, Energiaosztály: A+, Éves energiafogyasztás: 245 kWh, Klíma osztály: SN-N-ST, No frost: Nem, Antibakteriális védelem: Nincs, Fagyasztó rekeszek száma: 2, Hűtő polcok száma: 2 db, Frissentartó hűtőrekesz: Van, Szélesség: 59.5 cm, Magasság: 154 cm, Mélység: 63.2 cm, Súly:... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

2.2 %
Leghasznosabb vélemény
2013.05.21

egy puritán(ócsó, minimál) bevált felosztású és méretű, alul fagyasztós jó minőségű hűtő cseréje.

Előnyök:

Ez egy puritán(ócsó, minimál) bevált felosztású és méretű...

Hátrányok:

Kifutó a termék - írták, csak egyet találtam (, de ez már a...

Minden vélemény - Electrolux ERB 29233
4 hete
Jahnov Miklós a terméket itt vásárolta: mall.hu

Előnyök:

Ez egy puritán(ócsó, minimál) bevált felosztású és méretű, alul fagyasztós jó minőségű hűtő.

Hátrányok:

Kifutó a termék - írták,
csak egyet találtam (, de ez már a barátok gondja : -) ,
picivel szélesebb, mint a régi(de hát belül is tágasabb, meg én voltam figyelmetlen, meg.. )

Majorné Hopka Éva a terméket itt vásárolta: mall.hu

A mérete miatt vettem meg elsősorban, mert az előző Zanussi is 154 cm magas volt és pont ez a méret kellett újra. Valamint az is szempont volt, hogy kombinált hűtő legyen.

Előnyök:

Sajnos nem sok pozitív tulajdonsága van, azon kívül, hogy esztétikailag és méretre megfelelő, valamint a megrendelés utáni ügyintézés, kiszállítás nagyon korrekt volt.

Hátrányok:

A legfőbb hátránya, hogy borzasztóan zajos. Zúg, nyöszörög, morog. Bár mellékeltek egy rajzokkal illusztrált papírt, amin az szerepel, hogy teljesen természetes, hogy furcsa hangokat ad ki, hiszen légy is zümmög, a kiöntött bor is "blugy-blugy" hangot ad ki stb. Ez vicces is lehetne, de inkább bosszantó. Nekem az előző, 8 éves hűtőm teljesen csendes volt. Talán nagyon régen a Saratov lehetett ilyen zajos, de hát azon a korszakon már azt hittem túlléptünk. A világítás beragad, amikor nyitjuk az ajtót és egy kattanással túd csak kijönni az a kis műanyag, ami bekapcsolja a lámpát. Már nagyon bánom, hogy ezt vettem meg, és még egy jó ideig ezt kell használnom. Annak azért örülök, megkérdik a véleményem, és legalább mások jól meggondolhatják, hogy megvegyék-e ezt a hűtőt.

Erdős Mihály a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

A hütő, és fagyaszto térfogata, valmint az energia besorolása.

Előnyök:

Teccetös és preciz kivitelezés. Kihasználhatosága kiváló.

Hátrányok:

Hátrányait nemtapasztaltam.

Laci bácsi a terméket itt vásárolta: mall.hu

A régi készülék nem volt energia takarékos, kicsi volt a fagyasztó része és egyajtós volt.

Előnyök:

A+ és praktikus belső kialakítás- üveg támasz az ajtóban, nagy frissen tartó stb.

Hátrányok:

a fagyasztó tér megvilágítás

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Méret/szín/ár

Előnyök:

Jól hűt

Hátrányok:

Kicsit zajos, furcsa hangokat hallat. Erre a használati útmutató felhívta a figyelmet, hogy normális jelenség

Molnár László a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu

Elromlott a régi hűtő. Ár, fogyasztás, térfogat, küllem, és a szerelőktől beszerzett információk alapján választottam.

Előnyök:

Jól pakolható, csendes, szinte alap állásban jól hűt.

Hátrányok:

Eddig nem találtam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mall.hu

Szép, esztétikus, megbízható márka, ár-érték arány, méret

Előnyök:

Eddig tökéletesen működik, a minimum fokozaton használom és nagyon jó hűtési hatékonysággal működik, szép

Hátrányok:

Néha furcsa hangokat ad ki, de valójában nem zavaró

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu

Ár és minőség aránya. A cég ingyenes kiszállítással hirdette a terméket.

Előnyök:

Tágas jól pakolható. Kimondottan csendes működés

Hátrányok:

Hátrányát nem tudok ezidáig mondani

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mall.hu

Kedvező ár, gyors elérhetőség, külső megjelenés, korábbi pozitív tapasztalatok a márkáról.

Előnyök:

Csendes, nagyon jó hűtési hatékonyság (1-es fokozaton használom) , szép megjelenés.

Hátrányok:

Nem tapasztaltam ilyet.

inox, 170cm alatt, kis fogantyú, ár

Előnyök:

teljesítette a kívánalmaimat

Hátrányok:

Most még nem tudom, és nem is akarom jó hosszú ideig tudni.