A megvásárolt terméket már a vásárlás előtt megnéztem személyesen, és az általam támasztott követelményeknek ez felelt meg a legjobban.
Előnyös a külseje, formatervezett, nagyon sok a hely benne, az ajtó kialakítása is ennek megfelelő,nagyok a zöldségtároló dobozai.
A fagyasztója, ami felül található, nagyon hamar jegesedik, állítási lehetőség, vagy a hőmérséklet külön történő szabályozása nem megoldott.

Öt fős családom kinőtte a régi hűtőnket. Szükségünk volt egy megfelelő méretű hűtőszekrényre, ami(ha még ha egy fővel többen lennénk), akkor is elgendő. Tehát a "méret" volt a lényeg elsősorban.
Ár-érték arányban ezt a terméket találtam legkedvezőbbnek jelenleg a piacon. Van ennél nagyobb hűtő is, de az már nem ebben az árkategóriában van. Másik fontos jó tulajdonsága a belső ajtó rekeszeinek célszerű megtervezése. Nincs semmi felesleges és haszontalan dolog az ajtóba épitve.Ezért a belső tér maximálisan kihasználható! Nény polcos + az alsó polc alatt italtartó fémrács is van.A külső esztétikusan formatervezett. Az inox változatot választottuk, bár ez drágább a sima fehérnél de exkluzivabb. KIcsit jobban oda kell figyelni a tisztántartására, mert minden kéz érintés meglátszik rajta, de ennek ellenére letörölt állapota kárpótol a fáradságért!
Nincs ebben a tipusban hőmérséglet ellenőrző illetve külső kijelző. Amelyik ezt is tudja több tizezerrel drágább. Vettem bele pár száz forintért hűtő-hőmérőt és ennyi.

Méret (űrtartalom), esztétikum, minőségi-műszaki jellemzők és persze az ára.
A hűtő tartalma igen jól áttekinthető, úgy a belső, mint a külső kialakítása rendkívül esztétikus, tágas.
Egy jól felszerelt műhely szükséges az ajtófelfüggesztések (zsanérok) áthelyezéséhez.A gyári alkatrészek az ajtónyitás megcserélésére nem alkalmasak!Átalakításuk szükséges. Ja, és az egyik oldalon lemez csavar, a másikon metrikus található a csereszabatosság jegyében...