Típus: Fülre akasztható, Vezeték nélküli: Igen, Hatótávolság: 10 méter, Beszélgetési idő: 10 óra, Készenléti idő: 200 óra, Súly: 17 g Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Motorola H350
B. Péter a terméket itt vásárolta: kapmegyergsm.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Már volt ilyen fülesem, de sajnos elveszett, és mivel maximálisan elégedett voltam vele, ezért kerestem megint ilyet.

Előnyök:

Kényelmes, szépen szól, sokat kibír mechanikusan is és beszélgetési időben is.

Hátrányok:

nem tudok ilyet mondani

Tomborné Zsuzsi a terméket itt vásárolta: kapmegyergsm.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kompatibilis legyen és ne legyen nagyon drága.

Előnyök:

Azt ami a leirásban szerepel,pontosan tudja.

Hátrányok:

Ilyenröl nem tudok.

PalCse
Ajánlom, kb 4 blue tooth headset közül (Nokia, Plantronis, Motrola) ez jött be nekem a legjobban.
Előnyök:

Könnyen fülbe tehető, kényelmes. Hosszú ideig bírja egy töltéssel. Megbízható. Minis USB-vel csatlakozóval tölthető.

Hátrányok:

A hívásfogadó nagy nyomó gomja könnyen akartalanul (pl. zsebben) benyomódik, és az utolsó tárcsázott hívást hívja (elég kellemetlen tud lenni, főleg ha nem veszed észre, hogy vonalban vagy). Ki lehet védeni, ha egy kb 2mm magas csíkot ragasztasz pillanatragasztóval a nyomógomb két hosszabik élénél a készülék házára.

felhasználó
ára
Hátrányok:

Több darab is van a kollégáknak, és mind rossz!!! A hanghívást mindig bekapcsolja, mert benyomódik a hívásfogadás gomb rajta. Nem győzzük a visszahívásokat fogadni, hogy "kerestél", "miért hívtál?"...
Nem hall a másik fél. Ha igen akkor szaggatva recsegve. Az ára jó lenne. Ja és nagyon nagy méretű.

Budai Istvan
Roppant kenyelmes megfelelo meretu ketytere ennyiert csak ajanlani lehet!!!