Panasonic SC-PT160 Házimozi rendszer

Panasonic - Csatornák száma: 5.1, Blu-Ray 3D: Nem, Blu-Ray: Nem, DVD: Igen, CD: Igen, Hangprojektor: Nem, RMS teljesítmény: 330 W, Front hangfal teljesítménye: 110 W, Center hangfal teljesítménye: 55 W, Szatellit hangfal teljesítménye: 110 W, Subwoofer teljesítmény: 55 W, DivX: Van, XviD: Nincs, MP3: Van, JPEG: Van, AUX kimenet: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Panasonic SC-PT160

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Gábor
Egyszerűn tökéletes!!! A színek, a hangok, és a dts hangformátummal rendelkező fílmek élményszámba mennek!!! 1 éve vettem, de nem bántam meg!!!
Mj
Nemrég vettem egy ilyet, Remekül szól. Fantasztikusan Tiszta hangja van, de ugyanakkor nagyon hangos is.
Előnyök:

van AUX bemenete, illetve az árkategóriájában ő a legjobb!

Hátrányok:

egyenlőre még nem találtam semmit...

Horváth Zsolt
Szeretnék érdeklödni hogy milyen összegben szálitják ?
Előre is köszönöm türelmüket.
Tihi
Meg kell hagyni, hogy okozott már egy két fejtörést nekem. Föleg a feliratozásnál, amíg rájottem, hogy ha egy mappába van a film és a felírat semmi gond. USB-ről is bejátsza a a dologkat. Hangja ezen az áron kifogásolhatatlan, olykor még nagyon is hangos, mivel a szomszéd mindig megkérdezi, hogy hogy tetszett a tegnapesti film :D.
Roberto23
Korrekt teljesítmény ebben az árkategóriában. Divx-nél a feliratot csak akkor adja hozzá, ha a disk dvd .iso formátumban van megírva. Egyébként elégedett vagyok vele, csak mondjuk amennyiért még én vettem, most azért a pénzért már sokkal jobat kapnék, és nem egy öreg darab :S.

Videók - Panasonic SC-PT160

Küldj be te is videót!

Panasonic SC-PT160
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.