LG HT503TH Házimozi rendszer

LG - Csatornák száma: 5.1, Blu-Ray 3D: Nem, Blu-Ray: Nem, DVD: Igen, CD: Igen, DLNA támogatás: Nincs, Hangprojektor: Nem, RMS teljesítmény: 500 W, Front hangfal teljesítménye: 140 W, Center hangfal teljesítménye: 70 W, Szatellit hangfal teljesítménye: 140 W, Subwoofer teljesítmény: 150 W, DivX: Van, XviD: Van, MP3: Van, JPEG: Van, AUX... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - LG HT503TH
Tamás
Soha többet LG.
Nem is tudom mit írjak, a lejátszó hagy maga után kívánnivalót. Nem minden írott lemezt akar vinni, az újakat meg mondhatom azt hogy egyáltalán nem.
Gondolkodik, mintha valamire várna, órák kérdése amúgy mire rájön a dolgokra.
Hangilag jó, de sokra nem megyek vele ha nem játszik lemezt. Nem rádióhallgatásra vesz az ember házimozit.
Hátrányok:

Lassúúúú, de nagyon.

Norbi
Csak annyi kérdésem lenne, hogy a DVD-DL lemezeket le tudja játszani?
Szabolcs
Csúúcs kis házimozi rendszer ez az LG! Szép fekete lakkborítása van, ami szerintem erősen sugározza a minőséget. Filmhez vettem, néha zenét hallgatok rajta.. Mindkettőre tökéletes, nem recseg ropog semmelyik hangtartományban sem. Nem volt olcsó, viszont benne van minden, ami még hosszú évekig eldöntheti otthon a szórkozást.. A kodek és formátumtámogatás teljesen átfedi az otthoni gyűjteményem! Meg szinte mindent rá tudok csatlakoztatni, ami otthon van...
Lilla
Párommal vettünk egy ilyen LG házimozi rendszert.Az LG HT503PH volt még szimpatikus, árban nem sokkal olcsóbb, de végülis az 5.1-et választottuk. Gyorsan kiszállították megrendelés után, azonnal rá is kötöttük a TV-re, és meglepődtünk milyen jól szól.Nagyon szépen kiadja a basszusokat, és a magas hangtartománnyal beteríti teljesen a nappalit. Ez a fekete külső meg passzol is a bútorokhoz, nagyon jól mutat..
Villányi Géza
sziasztok! tegnap vettem meg ezt a ilyen kis rendszert, nagyon jól szól. van egy xbox360-am, egy 32lg3000-es lcd tvvel. Az xboxot persze hdmivel kötöttem a tvhez, a tvt meg az optikain keresztül az erősítőre. Az Lg márkaképviseletben megkérdeztem, hogy a tv adja e így az 5.1-es hangot és azt mondták, hogy igen. Tegnap kipróbáltam és nem adta ki :( Tudna valaki segíteni, mi lehet a gond? segítségeteket előre is köszönöm!