LG HT353SD Házimozi rendszer

LG - Csatornák száma: 5.1, Blu-Ray 3D: Nem, Blu-Ray: Nem, DVD: Igen, CD: Igen, DLNA támogatás: Nincs, Hangprojektor: Nem, RMS teljesítmény: 300 W, Front hangfal teljesítménye: 45 W, Center hangfal teljesítménye: 45 W, Szatellit hangfal teljesítménye: 45 W, Subwoofer teljesítmény: 75 W, DivX: Van, XviD: Van, MP3: Van, JPEG: Van, HDMI:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - LG HT353SD

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

luz44
Lassan egy hónapja van nálam és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Eddig egy lemezel sem volt problémám lejátszott mindent amit bele tettem.
Ja és nagyon szól.
berty79
nagyon jo hangzásu házimozi rendsze nekm nagyon bejön igaz be kelett álitanom a késleltetést mivel nem lehetett jol elhelyezni a sugárzokat a szoba felépitése miatt de ez nem okozott igazán gondot eddig beolvasott minden lemezt nem volt gond hogy irott vagy divixes bér néha előfordul még eredeti dvdnél is csak dvdnél hogy elmegy a hang de érdekes módon csak a beszéd hang megy el a hátér hanggal semi gond az tisztán halatszik ilyenkor egy kis hanerő növelés általában megoldja a problémát eén ajánlom mindenkinek az ára megfelelő bőven megéri szerintem mert nagyon jól szól és ez a lényeg
Gál Ervin
Szerintem is nagyon, nagyon jó, igaz hogy a szobámat át kellett alakítsam a tökéletes hangzásért de megérte, nagyon tuti most! Szép, tiszta, élethű a hangminősége, sokszor azt érzem mintha én harcolnék a filmekben. Szuper nagyon nagyon. Jaj és a lejátszó része is príma. Idáig mindent beolvasott.
Kristaly Istvan
Nagyon szépen és tisztán adja ki a hangot. Nem az a túlzót nagy hangerő de azé azt hiszem hogy 300W nagyon is elég. A videója nagyon szép és könnyű kezelni mindent rajta. Nagyos szép az alakja és csak egy LCD tévé és máris lehet filmezni.
Lóci
Szenzációsan jó a maga kategóriájában ez 10 pontot ér
www.elektroplaza.hu
Olyan jól szól mint amilyen jól kinéz
Horváth Péter
Nagyon tetszik a formája, szép a hangja zenét, is szoktam hallgatni rajta, könnyen kezelhető, eddig nekem sem volt vele problémám semilyen részével, csak annyi negatívumot írnék a sok dícséret mellett, hogy szerintem nagyon sokat gondolkodik, kicsit lassú

Videók - LG HT353SD

Küldj be te is videót!

LG HT353SD
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.