hajny86
pár hónapja használom ezt a házimozi rendszert és nagyon elégedett vagyok vele főleg ha az árát is figyelembe veszük mivel elég olcsó szerintem problémám nincs vele lejátszik mindent irott lemezt is a dvdnél fordul elő néha hogy elmegy a hang de érdekes módon csak a bészéd hang megy el letompul a hátér hangok zajok azok tisztán halhatóak ilyenkor felerősitem a hangot és akkor visszajön a beszéd hang is a rádiója is jó a helyi rádiók gyenge jele miatt azok vétele nem mindig megfelelő de az országos rádiókkal nincs probléma én ajánlom a térméket szerintem megéri az árát és filmet nézni egy bármilyen házi mozival élvezetesebb
www.elektroplaza.hu

Zs. Márió

Nagyon jó kis cucc. Mindent lejátszik, amit eddig próbáltam, de a megírt -os DVD lemezzel, és pendriveal is szaggatnak egyes filmek de van olyan is, amelyik le is áll. Nem tudom, ezeket mi okozza, lehet, hogy csak firmware frissítés kellene neki. Ha valaki tudna adni egy linket amin elérhető lenne egy firmware frissítés .... az jó lenne, mert nem minden divx filmet visz. Köszi
gabi

Nagyon jó a cucc! Megbizható! Eddig mindent lejátszik amit probáltam. Többféle divxet s kölönféle video file-lokat. A hangzás nagyon jó. Nem recseg szépen tisztán szól. Csak ajánlani tudom. Az anyag használata nem a legjobb. Az ára viszont nagyon jóóó. Ár/teljesitményt figyelve egyik legjobb házi mozi. csak ajánlani tudom. Nincs rá egy rossz szavam sem.
M.Péter

Nekem egy régebbi tipusú lg házimozim van sajnos de az pocsék.A filmeket már új korában is csak akkor játszotta le ha tetszett neki.Az újabb típusok nem tudom mennyire megbízhatóak de én soha többet nem veszek lg házimozit.
Előnyök:
Rádiót lehet vele hallgatni
Hátrányok:
Filmnézésre alkalmatlan