Asus Xonar-U1
Asus - Típus: Külső, Csatlakozás: USB, Max. hangszóró konfiguráció: 5.1, Max. mintavételi frekvencia: 192 kHz, Jel-zaj viszony: 100 dB Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Asus Xonar-U1
Laci a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Szükségem vólt a laptopomhoz egy digitális audió hangkártyára.Mivel sajnos a laptopokat nem gyártják digitális audió hangkártyával pláne ojannal amin van digitális optikai kimenet.Megtuttam hogy ezzel a megoldással még jó hogy létezik ijen megtudom oldani hogy ezzel a hangkártyával össze tudom kötni a digitális erősítömmel a laptopomat optikai kábellel.Így minden audió formátumot át tudok küldeni a laptopról az erősítömbe.Így már nincs lehetetlen audió formátum amit ne tudnák halgatni az erősítőmon.Lehet akár a sztereótól a DTS-ig.Úgyhogy számomra kiváló ez a külső hangkártya.

Előnyök:

Ahogy írtam is akinek nincs digitális hangkártyája a számítógépében vagy laptopjába és van ojan erősítője ami tudja fogadni a digitális jelet.Annak tudom ajánlani mert ez a hankártya optikai kimenetén bármien audiót át tud küldeni az erősítőbe.A többi már csak az erősítőn múlik ahogy írtam is az AC3-tól a DTS-ig mindent küld és nagyon jó minőségbe.Úgyhogy akinek ijen hangzásra van szügsége hogy a gépe kiadjon magából az bizony vegye meg nekem bevált.

Hátrányok:

Én nem hiányóltam semmien funciót nekem megfelel minden féle képpen mert nekem az optikai kimenet miatt kellet hogy azon adjon ki minden digitális jelet úgyhogy nekem pont jó.Viszon egy barátom monta hogy ő neki viszont azért nem lenne jó mert neki az 5.1-es kimenet nincs rajta magyarúl lehetőség sincs arra hogy ezt használni tudja mert ugye ezt nem tudja.Talán ez a pici problémája van de ahogy írtam nekem ez nem hiányzik rolla.Viszont akinek ijen kell az nézzen ojat amin van 5.1-es kimenet is mert ezen nincs és nem is oldható meg.