Asus - Típus: Belső, Csatlakozás: PCI-E, Max. hangszóró konfiguráció: 7.1, Max. mintavételi frekvencia: 192 kHz, Jel-zaj viszony: 116 dB Tovább
15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!
Minden vélemény - ASUS XONAR-DX
Bruder
creativ x-trame gamerröl váltottam erre (HT Omegát szerettem volna de nem lehet kapni) de nem bántam meg,Olcsó is,jól is szól csak furcsa hogy a "Unified driver"-rel jobban megy mint a gyárival.
Előnyök:

Olcsó,aránylag szép hangu,elég használható a meghajtó programja.

Hátrányok:

Kicsit hangosan kattognak az omronok rajta

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

7.1-es, PCI-E foglalatos hangkártyát kerestem, amely digital audió kimenetére tudja kódolni a játékok analóg 7.1-es jelét. A cél egy kábelen szeretném átvinni a 7.1-es jelet.

Előnyök:

A kártyához tartozó szoftware alap funkciók tekintetében egyszerűen kezelhető, és hibátlanul működik. Jól tesztelhetőek a különböző beállításokban. Rugalmas a hangszórók konfigurálási lehetőségei.

Hátrányok:

Erősen hiányolom azt a lehetőséget, hogy össze tudjam kötni a VGA kártyával, és így egy HDMI kábelen csatlakozhassak a házimozi rendszerhez. (A házimozin keresztül megy a kép a TV-be)
A digitális átvitel csak optikai kábelen lehetséges, a 7.1-es erősítő rendszerem optikai bemeneten csak 5.1-est támogat.

Sharky a terméket itt vásárolta: bluechip.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Hogy Asus legyen a cucc, és ne a legolcsóbb.

Előnyök:

Asus, 7.1-es hangrendszer.

Hátrányok:

Nem tudok ilyenről.

Vilmos a terméket itt vásárolta: pcland.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kifejezetten Asus hangkártyát kerestem, mivel elég jó véleményeket, teszteket olvastam róluk. A belépő szintű D1 modellt választottam, egyszerűen csak ki akartam váltani az alaplapi hangkártyát vele.

Előnyök:

Mindenképpen előrelépés az alaplapi megoldásokhoz képest. Nem is gondoltam, hogy ennyire jól fog szólni, ennyi pénzért. Jól definiált, dinamikus, szép hangja van. Egy Sony mini hifire van kötve a hangkártya, és tényleg meggyőző a különbség az alaplapi hanghoz képest.
Pozitívum még, hogy hardveresen ASIO drivere is van. Ezen meglepődtem, nem is tudtam róla, mindenesetre nagyon kellemes meglepetés volt, mert így nagyon jól tudom használni a basszusgitárommal és egy pár zeneszerkesztő programmal.
A kártyához adott szofver, amivel a beállításokat végezni lehet, egyszerű, és pont ez benne a jó.

Hátrányok:

Nem találtam eddig semmilyet.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Ár/érték arány

Előnyök:

Az alaplapi hang vezérlőknél lényegesen jobb hangminőség.

Ped8203 a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Minőség, megfizethető áron.

Előnyök:

Dolby Live (valós idejű kódolás, dekódolás)... Kell ennél több? :)

Hátrányok:

Ha valaki talál szóljon nekem is! :)