Yamaha - Hangfal típusa: Front hangfal, Csatornák száma: 2.0, RMS teljesítmény: 100 W, Front hangfal érzékenysége: 89 dB, Front hangfal frekvenciatartománya: 30-35000 Hz Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Yamaha NS-777

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Attila
Egy onkyo tx-Nr 608 as erősítővel meghajtva csodálatosan szól.
Közepes tartományban nagyon szépen szól, én alapvetően nem szeretem az éles magasakat PL: JBL-ek nekem egyáltalán nem jönnek be. Egy pár front + egy mélyláda kiváló volt.
Amúgy minden fülfüggő, van aki ezt a hangzást szeret van aki nem.
Előnyök:

-Design
-Lágy kellemes hangzás

Hátrányok:

-Kicsit nagy
-Porbarát

bady
Musicfan véleményére reagálok: csillapító anyag van benne, méghozzá legalább 10-12cm szivacs szerű anyag a sub cső felet a hátfalon. de bejáratás nélkül tényleg nem túl jól szól de, 20-25 óra után mellé lehet tenni szinte bármilyet falat 200 000-ig
bady
Na, meghozta a futár a cuccot!!! Igazából nem akarom ragozni, teljesen jó a hangfal. Basszus, magas minden OKÉ, bátran vegyétek és vigyétek. Nagyon jó cucc! Mindenféle zenei stílusban jól szól! Legyen az 50cent, vagy Vivaldi.
Előnyök:

Dinamikus basszus, gyönyörű magas.
Szép, esztétikus tehát hibátlan.

Hátrányok:

Csak 1párra volt pénzem :(

Xavi
sokszor csinálok otthon házibulit, gondoltam veszek már valami normális hangfalat, hogy csak úgy remegjen a ház :). drága volt, de a társaság miatt mindent! ezekből a Yamaha NS-777 faházakból csak úgy bömböl a basszus, a magas sem rossz, bár nem fedi át sztem a teljes hangszínt gyári beállításon. kis equalizerezés szükségeltetik. nagyon minőségi cucc!
Bulis Gyerek
Nagyon megvagyok elégedve. 4 hónapja vettem, és tényleg szuper áron. Bárkinek ajánlom. Torzitás mentes tiszta, gyönyörű hangzás, egy nagyon stílusos és formás dobozba rejtve. Nem adnám semmiért. Max. teljesítmény: 250W
Normál teljesítmény: 100W .
Yamaha
Kb. fél éve nyűzöm öket (4db), roszat nem tok mondani. Nagy hangerőnél is szépen torzítás mentesen szólnak és persze minden hang a helyén :). Ebben az árban nincs vetélytársa, sőt............... :D
dogzi
magasan veri az összes többit minden tartományban,többféle erősitővel hallottam üzletekben.természetesen a saját árkategoriájában,de a 200ezrest sem hallottam szebbnek..viszont lehet,h nem vok "vájtfülü":-)
Árukereső
Tudnivalók röviden: Impedancia: 6 Ohm, Teljesítmény kezelés: 250 W, Frekvencia tartomány: 30 Hz-35000 Hz, Érzékenység: 89 dB, Szín: Fekete
szaki
Hali.
Én is vettem ilyen hangfalat, bár még egyszer nem venném meg. A külcsín egy kicsit becsapott. Amúgy a Yamaha a katalógusában ez házimozi hangfalként szerepel, nem sztereó ként. Bi kábelezéssel amúgy javul a helyzet. Szerintem nagyon hej függő egy cucc, nem mindegy, hogy hova rakod. Olcsó tuning: a doboz aljába vászon zsákba homokot kell rakni, vastag bi kábelezés, belső csillapítás. Házimozira jó, sztereó zenére van jobb is ezért az árért. Ezért az árért sokkal jobb polc sugárzók vannak.
Előnyök:

Előny:
-házimozi
-lehet nyúzni
-design
Hátrány:
-közepes sztereó hang
-kényes
-lágy hang

Hátrányok:

Testesebb hang, gyorsabb mély-sugárzó.

Atesz
Én egy Onkyo 806-tal hajtom,tényleg érdemes alacsony hang erőn nagy mélyen és magason járatni minimum 30 üzem órát,és akkor kell bele hallgatni nem szabad rögtön nagy teljesítménynek kitenni ez nem az a hangfal.Nekem bevált. Tény,hogy a mostani ára magas.
Előnyök:

Szép kivitel, igényes kidolgozás, lakk fekete jó megjelenés.

Hátrányok:

Ennek a hangfalnak a darabonkénti ára 45-49 000 forint körül volt. A mostani ára irreálisan magas, és a mostani árfekvésében valóban komolyabb kategóriát lehet megcélozni.

Videók - Yamaha NS-777

Küldj be te is videót!

Yamaha NS-777
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.