JBL Expert Series ES100 Hangfal

JBL - Hangfal típusa: Front hangfal, RMS teljesítmény: 125 W, Front hangfal érzékenysége: 91 dB, Front hangfal frekvenciatartománya: 32-40000 Hz Tovább
15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!15 éves az Auchan - töltsd le a május 30-ig érvényes kuponfüzetet!
Minden vélemény - JBL Expert Series ES100
Németi Tibor
Amikor a szállító meghozta a csomagot, csak néztem, amikor azt mondta hogy lessz mégegy, mert külön van csomagolva akkor csak pislogtam.
Majd a kicsomagolás utánn nem kaptam szikrát, de amikor beüzemeltem és elkezdtem a hangerőt felfelé tekerni, na akkor dobtam egy hátast! !!
úgyhogy ha jó cuccra vágysz és megengedhated magadnak, mivel nem olcsó, akkor mindenképp vegyél egy párat belőlle! !! Nem fogsz csalódni.
Üdvözlet!
Előnyök:

Igazi hangfal a javábol!

Hátrányok:

Lehetne fele ennyiért! !!
Akkor lenne ám igazán KIRÁLY hangfal! !!
Amúgy nincs hátránya! !!

roberto
szisztok!
kb fél éve vettem meg az es 100 tip.hangfalaimat.harman/kardon erositvel hasznalom,es azt kell h mondjam erdemes kifizrtni erte az arat.tokeletesen letisztult hangkep,irgalmatlan basszus,kozep es magashangok jellemzik.lenyugozott a teljesimenye(hangero).maskeppen,betolti a zenet elettel!persze nem arthat 1 jo erosito sem...:)en nem vagyok 1 profi hifista,viszont a hallasom az rendben van.en csak ajanlani tudom mindekinek aki egy kicsit is szeret zenetket,vagy filmeket nezni/hallgatni.
udv!