Egyszerű vasalás Göndörítés Kedvező ár És minden más, amit írtak hozzá
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Örülök, hogy végü...
nem tudok göndöríteni vele. Elméletileg lehet, de eddig nekem s...

Egyszerű vasalás
Göndörítés
Kedvező ár
És minden más, amit írtak hozzá
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Örülök, hogy végül ennél a hajvasalónál voksolta. Az ára is jó, megéri szerintem megvásárolni. Stílusos, egyben hatásos is. 4 pont
nem tudok göndöríteni vele. Elméletileg lehet, de eddig nekem sajnos nem sikerult. -1 pont

Ismerős ajánlása alapján kerestem ezt a típusú terméket, a kedvező ár miatt vásároltam az Electro Market-en keresztül.
megfelel a leírtaknak és az elvárásoknak.
nem találtam hátrányt.

Márka, minőség, ár, vélemények róla
nagyon jól vasal, nem kell feltétlenül a legmagasabb fokozaton használni ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérjem.
még nem tapasztaltam

Márkahűség,ár,korábbi tapasztalatok a hajvasalóval kapcsolatban.
Először is praktikus,egyszerű kezelhetőség,hamar felmelegszik,több hőfok közül választhatunk,a hajam több napig egyenes marad tőle,hamar elérem a kívánt hatást,és nem utolsó sorban külsőre is tökéletes.
Nincs ilyen.

A termékkel teljesen meg vagyok elégedve. Hamar felmelegszik, könnyen használható. Szépen vasal és göndörít.
A hőtartó táskáját sokan kicsinek mondják, de maga a hajvasaló elfér benne, egyedül a vezeték nem. Ha a vezetéket összekötegeled és mellé rakod, akkor semmi gond vele. Számomra még így is praktikus, lényeg, hogy magát a hajvasalót védje valami.