Leghasznosabb vélemény
2011.03.25
nekem nem igazán vált be!! Dús és kezelhetetlen hajam van. Az elején egész jó volt de már nem vasal rendesen pedig nem olyan régi!! 5 perc után behullámosodott! Még víz se kellett hozzá!! A mostani teljesen jó igaz drágább és másnapra is elég egyenes marad a hajam (s1051). amúgy van akinek tényleg használ!
Minden vélemény - Remington CS5002
orsi

Ma vettem, rögtön ki is próbáltam, sima egyenesítést is, majd különféle formákat is, és nagyon meg voltam vele elégedve. Az előző hajvasalóm alig melegedett föl, tépte a hajam, és nem is használt semmit, úgyhogy ez a Remington szinte csodának hat! : )
Előnyök:
nagyon gyorsan felmelegszik; könnyű használni; nem húzza a hajam; egyszerűen be tudom úgy állítani a hajam, ahogy akarom; megbízható márka; olcsó
Hátrányok:
egyelőre semmi ilyet nem találtam
Dia

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Régebben használtam ezt a típust, tehát ugyanilyet kerestem.
Előnyök:
A legjobb hajvasaló, amit eddig próbáltam, nem tépi a hajam, könnyű kézben tartani.
Hátrányok:
Nem figyeltem arra, hogy hány wattos, és egy kicsit gyenge, de ettől még tökéletesen működik.

a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Krisztina
a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Mindenképpen ismert, megbízható márkanévvel ellátott terméket szerettem volna, illetve ezen felül fontos volt azért az ár is.
Előnyök:
Gyorsan felmelegszik, és nagyon jól használható.
Hátrányok:
Nincsen.

ginagini

én :