akkumulátoros, könnyű dizájnos,
Én 3 mm-re vágtam vele a hajam, amihez toldatot kellett használn...

akkumulátoros, könnyű dizájnos,
Én 3 mm-re vágtam vele a hajam, amihez toldatot kellett használni. A 20 perc nem volt elegendő ahhoz, hogy normálisan levágjam vele. A toldat nem emelte meg a hajszálakat mindenhol ezért sokat ott hagyott, pedig minden irányból átmentem vele ha nagyon odanyomtam akkor csíkos lett a fejem és kb: 20 perc után kezd merülgetni és leáll. Nekem nem jött be. Veszek másikat, aminek 3 milis a feje toldat nélkül.

Akkumulátoros, de ezt is sokáig kell tölteni, hogy kb 20 percet kibírjon. Dizájnos kellemes kis szerkezet, de nem ez a lényege.
Én csak 3 mm-re szoktam vágni a hajam, ezért kell hozzá a tolófésű, ami nem emeli fel rendesen a hajszálakat, ezért néha csíkosra vágja a hajat, sok helyen pedig egyáltalán nem is vágja le a hajszálakat. Gondoltam én vagyok ügyetlen, ezért megkérdeztem egy fodrászt és Ő is igazolt, hogy jól vágom. Én megbántam hogy ezt választottam, veszek egy olyan gépet aminek a feje 3mm-es. Ez volt az első gépem.

Nagy teljesítményű motor, vezetékes és akkus használat, hosszú garancia idő.
Erős motor, vezetékes és vezeték nélküli használat. Korrekt áron!
Nem tapasztaltam!

egy olyan gépet kerestem, amely 4cm-ert is tud vágni és az ára is sokkal job, mint a társaié.
kényelmes és könnyű kezelni
egyetlen egy pici bibije van, ha nem megfelelő szögben nyomjuk a fejhez, akkor előfordulhat hogy kicsit egyenletlenül nyir, mert a vágási fésű puha műanyagból van.