Típus: Hajvágó és szakállvágó, Áramellátás: Akkumulátor és hálózat, Hosszúsági fokozatok száma: 5, Vágáshosszúság: 1 - 36 mm, Vágásszélesség: 39 mm, Működési idő: 30 perc Tovább
Minden vélemény - Babyliss E702YTE
Árpi
Nagyon jó kis haj és szakállvágó volt. Előtte hasonló Panasonic-om volt. Annál jobb volt, míg nekem is el nem tört a penge tartó rugó. 2 évet bírt ki, úgy hogy hetente egyszer használtam és kb. 4 havonta hajvágás / 2 fő. Rugót külön nem árulnak (?) csak pengével együtt, de ennyiért már újat is lehet venni.
Előnyök:

szép
erős, jól vág
jó fogása van
jó töltés

Hátrányok:

gyenge anyagú rugó
irreálisan drága alkatrész
érthetetlen, hogy ha eltörik a rugó miért nem lehet külön venni hozzá, reális áron

Attila
Jónak tűnt addig amíg el nem tört benne a rugó. A gép 9000 Ft volt, egy másik vágófej hozzá 8000 Ft. Na ezt nevezem!
Előnyök:

Szép, precíz, jó fogása van.

Hátrányok:

Vacak belső felépítés, gyenge feszítőrugó, nagyon drága alkatrészek.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Megbizhato marka, nem a legolcsobb, jo ar / ertek arany, \"szimpatikus\" termek (szin, forma..)

Előnyök:

Azt nyujtja amit vartam

Hátrányok:

(meg) nem talaltam