Philips SalonDry Control HP4980

Philips - Teljesítmény: 2000 W, Fokozatok száma: 2, Hőmérséklet fokozatok száma: 3, Hideg levegő fokozat: Van, Diffúzor: Nincs, Kijelző: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Philips SalonDry Control HP4980
Viki
Eleinte nem szerettem a Philips termékeket, de változott a véleményem, amikor megkaptam ajándékba ezt a hajszárítót. Kétkedve fogadtam, hiszen nálam ,ahogy sok más nőnél is egy hajszárító kényes dolog. Nem tudnám megmondani hányat égettem le pár hónap alatt, de ez a kis gép már több mint másfél éve bírja a strapát. Hosszú hajam van, így fontos számomra, hogy kényelmes fogása legyen egy hajszárítónak és könnyű legyen. Elég nagy ez a gép, de a méreteihez képest egyáltalán nem nehéz tartani, és csak jót mondhatok róla. Ami pedig a legfontosabb a funkciói mellett, hogy nagyon gyorsan megszárad a hajam ennek a használatával.