WELLMED MAGNETOPULS mágnesterápiás készülék

7 890 Ft

Ajánlataink a termékre

Amik még érdekelhetnek

A MAGNETOPULS mágnesterápiás készülék jótékony hatását és eredményességét a fájdalomcsillapítás és a gyógyítás terén többéves felhasználói tapasztalat bizonyítja. A készülék által kisugárzott koncentrált mágneses tér az egészséges sejtek számára teljesen érzékelhetetlen, viszont serkentőleg hat a sérült sejtekre. A MAGNETOPULS mágneses készülék a koncentrált északi (piros kör) és déli (kék háromszög) pólusáról sugárzott mágneses tere biztosítja a külső és belső fájdalomgócok pontos behatárolását és az optimális kezelési helyzet megválasz­tását. A pulzáló mágneses tér a mágnesterápia alatt belső masszázst végez, javítva ezáltal a sejtfalak nedv­áteresztő képességét, a testszövetek rugalmasságát, az anyagcsere-folyamatokat, ami a panaszok csökkenését, illetve a fájdalmak gyors megszűnését eredményezheti. Más gyógyterápiákkal együtt alkalmazva a Magnetopuls készülék növeli a kezelés hatékonyságát.
A MAGNETOPULS készülék alkalmazási területei:

gyulladások csökkentése
fejfájás, migrén csillapítása
emésztési problémák javítása
sportsérülések, ficamok kezelése
vérkeringés javítása, oxigén ellátás növelése
koncentráció segítése, fáradtságérzet csökkentése
meszesedés, ízületi és gerincbetegségek gyógyítása
betegségek megelőzése és az egészség stabilizálása
különböző idegfájdalmak és reumás fájdalmak csökkentése
gerincfejlődési rendellenességből adódó izom­ fájdalmak gyógyítása
baleseti szindrómák: törések, vágott sebek, horzsolások és zúzódások kezelése

Hogyan alkalmazzuk?
A MAGNETOPULS mágnesterápiás kezelés a fájdalomgóc behatárolásával kezdődik. Egyes sérülések esetében, ez nem okoz problémát. Mint pl. vágott sebek, horzsolások vagy sportsérülések estén. Más, belső fájdalomforrásoknál ez lassú megközelítéssel történik, testünktől a mágneses készülék északi vagy déli pólusának távolságát folyamatosan csökkentjük. (A tapasztala­tok szerint az emberek túlnyomó többsége számára az északi pólus a hatékonyabb a mágnesterápia alatt. )
Általában néhány perc után érzetváltozás tapasztalható. Az érzetváltozás sokféle lehet: enyhe melegedés (északi pólus), hidegérzet (déli pólus), szurkálás, bizsergés, nyomás- vagy fáj­dalomérzet. Az érzetváltozások – beleértve a fokozódó fájdalmakat is – a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindulását jelzi a mágnesterápia hatására. A kezelés helyének behatárolása után a készülék körkörös mozgatásával meg kell keresni azt a körözési sebességet és kezelési távolságot, amelynél az érzet a legintenzívebb.

A további mágneses kezelés során a fájdalom rohamosan csökken és az esetek többségében teljesen meg­ is szűnik, mindenfajta kémiai fájdalomcsillapító alkalmazása nélkül, csupán a mágnesterápia segítségének köszönhetően. A mágnesterápia használatát folytatva - alkalmanként 10-20 percig - a fájdalom csökkenése mellett megindul a gyógyulás folyamata, amelynek jól megfigyelhető eredményei is lehetnek: megszűnő vérzés, sebbeszáradás, felszívódó vérömleny, megszűnő ínhüvelygyulladás. A gyógyulási folyamat meggyorsítása érdekében a MAGNETOPULS-al a mágnesterápia néhány óra múlva megismételhető, naponta többször is a teljes gyógyulásig. A mágnesterápiának a szervezetre semmilyen káros mellékhatása nincs.
A pulzáló mágneses-mező kezelés hatása neves tudósok véleménye alapján három pontban foglalható össze:
1. Jobb vérkeringés - Az emberi testről készített hőtérképek bizonyítják, hogy a mágneses mező hatására fokozódik a vérkeringés. Ennek következtében aktiválódnak a sejtek és javul a tápanyagellátásuk.
2. Fokozódik a sejtek oxigén ellátottsága - a mágneses mező hatására megnövekedik az oxigén leadása a vérből a szövetek irányába, így a szövetek oxigénben gazdagok lesznek.
3. Fokozott alap anyagcsere - Mind a felépítő, mind a lebontó folyamatok gyorsulnak a mágneses mező hatására.
Mire képes a pulzáló mágnesterápia?

Akut és krónikus fájdalomcsillapítás
Izomláz hatékonyabb megszűntetése
Nem inzulinfüggő cukorbetegség javulása
Alvászavarok csökkentése, feszültség oldása
Immunrendszer erősítése, betegségmegelőzés
Egészség megőrzése, a szervezet energia ellátása
Sérülés...
Videók - WELLMED MAGNETOPULS mágnesterápiás készülék

Küldj be te is videót!

WELLMED MAGNETOPULS videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó URL címét.

Írj véleményt a(z) WELLMED MAGNETOPULS mágnesterápiás készülék termékről!

1
         
2
3
4
Szeretnék hírlevelet kapni az áresett termékekről.

Tegyél fel kérdést a(z) WELLMED MAGNETOPULS mágnesterápiás készülék termékről! Azt szeretném kérdezni....

1
2
3
Értesítést kérek a beérkezett válaszokról

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

^