Az anatomikus, szabályozható vállmerevítő, a rugalmas pántok segítségével erős húzóhatást gyakorol a mellkas felső részére, kiegyenesíti a hátgerincet és helyes testtartást alakít ki. Méretvétel: teljes váll körméret (lenti rajz alapján) ! Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Tartásjavító heveder
Ekidna a terméket itt vásárolta: gyogyexpressz.com
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ár/érték arány miatt választottam a fenti terméket, illetve mivel kismamaként vásároltam, figyelembe kellett vennem a szoptatást is. Ár/érték arány miatt választottam a fenti terméket, illetve mivel kismamaként vásároltam, figyelembe kellett vennem a szoptatást is.

Előnyök:

A termék használata során megszűnik a hátfájás.

Hátrányok:

Ruha felett viselhető, hónalj résznél nagyobb figyelmet fordíthatnának a kényelmes viseletre, illetve jelölni kellene a két részt, melyik irányból kell felvenni (pl. : Bal-Jobb jelölés)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gyogyexpressz.com
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ezt tűnt a legmegfelelőbbnek.

Előnyök:

Jól bevált.

Hátrányok:

A termékhez nincs használati útmutató, így mindenkinek magának kell rájönni, hogyan is kell ezt viselni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gyogyexpressz.com
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Volt már ilyen termékem, amely már megfelelő volt, csak elhasználódott.

Előnyök:

Nagyon hasznos részemre.

Hátrányok:

Nincsenek