Landmann 12900 Grill Chef Balkon BBQ

Ajánlataink a termékre

 

Landmann grill gáz balkongrill

22 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
webshop.oazis.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 22 990 Ft

További termékek a kategóriából

További Landmann termékek: Landmann Grillsütő, barbecue

Campingaz Party Grill 600W Grillsütő, barbecue 92 960 Ft-tól Campingaz Party Grill 600W Landmann 12375 Grill Chef Lava Rock Grillsütő, barbecue 59 590 Ft-tól Landmann 12375 Grill Chef Lava Rock Landmann 12901 Triton 2.0 Grillsütő, barbecue 153 999 Ft-tól Landmann 12901 Triton 2.0 Landmann Grill Chef Triton 3.1 (12940) Grillsütő, barbecue 163 490 Ft-tól Landmann Grill Chef Triton 3.1 (12940)
Termékleírás
Típus Gázgrill

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

- Korlátra rögzíthető gáz balkongrill Power+ sütőtechnológiával az optimális sütésért
- Eltávolítható zsírgyűjtő tálca
- Könnyű begyújtás
- Két részes grillrács
- Grillrács mérete: 24 × 18 cm (dupla)
- Teljes méret: 50 × 21.5 × 25.5 cm
- A nyomáscsökkentő nem a termék tartozéka
Gáz balkongrill eltávolítható zsírgyűjtő tálcával. A nyomáscsökkentő nem a termék tartozéka, külön megvásárolható. Tulajdonságok:- Optimalizált sütőtechnológia- Piezo-gyújtás- Két részes, krómozott, mosogatógépben mosható grillrács- Biztonságosan felfüggeszhető, állítható- VédőborítássalA Landmann hagyományos márka a társasági grillezés, tábortűz élményéhez. A termékeket kiváló minőségű kivitelezés, modern megjelenés és felhasználóbarát funkcionalitás jellemzi - már 1966 óta. A Landmann innovatív termékeivel új mércét állít fel, és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. A cég az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban, és a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére, melyek a Föld faállományának felelős kezelését biztosítják. Grilltipp #3 Füstölt húst, pl. sonkát lehetőleg ne grillezzünk, mert sütés közben a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkezhetnek!

Így is ismerheti: 12900GrillChefBalkonBBQ

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.