Bosch - Gyártó: Bosch Modell: TFB3302 Tulajdonságok: Szeletsütő alsó/felső sütéssel grillezéshez, átsütéshez és melegentartáshoz Tapadásgátló bevonattal ellátott grill lapok Fokozatmentes hőfokszabályozás beépített ki/bekapcsolóval Felfűtést visszajelző lámpa - a kívánt hőfok elérésekor a lámpa kialszik... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Bosch TFB3302
Gábor
A márkanév elméletileg garancia kellene legyen a minőségre. Szervízszolgáltatás maximálisan korrekt volt, de nem tudták sajnos kijavítani a berendezést többszöri próbálkozás után sem, mindig ugyanúgy meghibásodott, ezért végül visszakaptam a pénzem.
Előnyök:

Igazából nem lenne rossz a kivitel, jól szabályozható, masszív kis gép

Hátrányok:

Teljesen megbízhatatlan, 3x javították, minden javítás után 20 percig bírta, aztán feladta, nem fűtött többé. Elvileg kicserélték a teljes belsejét is, de továbbra is hibás maradt.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

Megrendelésem óta sem voltak képesek számomra a terméket eljuttatni, meguk szerint mi a véleményem????????

Előnyök:

Hátrányok: