A pozitív visszajelzések, és az ár- érték arány
Könnyű a kezelhetősége, a magyar nyelvű menüvel egyszerű vel...
Nem volt hozzá térkép szoftver.

Az X820-hoz képest lényegesen gyorsabb, a kijelzője érzékenyebb, finomabban kezelhető. Akkumulátora érdekes módon többet bír mint az elődje.
Nem tud mosni, vasalni kutyát sétáltatni!

A terméket ismerős ajánlására választottam.
Jól kezelhető.
Jól kezelhető. A telepített rendszer gyorsan fel áll, egyszerű, gyorsan indítható
A termék hátrányait még nem találtam, de a meg rendelés utáni kézbesítést lassúnak tartom. (az egy napos ígéret helyett nyolc nap után vehettem át a terméket, pedig állítólag volt raktáron. )Az email értesítés is lassú. (előbb vettem át az árút, mint, hogy ki értesítettek volna. ) További reklám és egyéb felmérésre nem tartok igényt.

A legjobb referenciákat kerestem.
Megbízható a működése. Nem "akad le" a hálózatról.
Egy sor teljesen felesleges funkciót tartalmaz. Nehézkes az útvonaltervezés több megálló esetén. Nem lehet nagyobb jármű méreteket megadni. Kesze-kusza
menü rendszer. Nappal csapnivalóan rossz láthatóság.

Minden nagyon jó, az előző GPS-emhez képest ennek a kijelzője nagyon világos, ezért le kellett vegyem a fényerejéből! És nekem 4GB belső adattárolója van benne! Használom buszon, vonaton is! Tudok e-könyvet, videót, zenét is hallgatni! És a legjobb előnye az, hogy cserélhető akksija van!
Nincsen!

Ár/érték, márkanév, földrajzi elhelyezkedés, jó tapasztalatok.
Gyors, megbízható.
Nem tartozék a hálózati töltő, de nem is ígérte senki és talán nincs is rá szükség.

Kiterjesztett Garancia