TomTom ONE GPS navigáció

GPS típusa: Autós, Belső memória: 512 MB, Kártyaolvasó: Van, Processzor órajel: 266 mhz, FM transzmitter: Nem, TMC vevő: Igen, Kijelző típusa: Érintőképernyős, Kijelző mérete: 3.5", Kijelző felbontása: 320 x 240 pixel, Áramforrás: Akkumulátor, Készenléti idő: 3 óra, Szélesség: 96 mm, Magasság: 82 mm, Vastagság: 25... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - TomTom ONE

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

farkas attila
Már használom 3 hónapja eddig csak hazánkban,maximálisan elégedett vagyok még nem csalódtam vele.
Az árához képest nagyon sokat tud hasznunkra,kiváló terméknek tartom.
Tücsök
A TomTom ONE Europe 31 Nyugat- és Kelet-Európa 31 országának előre telepített Tele Atlas térképét tartalmazza (Andorra, Ausztria, Belgium, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Magyarország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Ír Köztársaság, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia, Egyesült Királyság és Vatikán. Albánia, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Ukrajna és az Orosz Föderáció csatlakozó útjait is tartalmazza).
Dr. Bubó
Teszteltem a múlt héten egy TomTom One-t és kijelenthetem: vége a "gagyitérkép" korszakának TomTom-nál! Így már a sok plusz funkció is értelmet nyert és nem kérdés, hogy milyen navigációt kell venni innentől :) én azonnal meglepem magam egy fullos XL-el. De aki nem maximalista, szerintem tökéletesen megfelel a ONE is, napi használatra és hosszabb útra is bevált nekem, 3 hét alatt nyúztam, volt földút, minden, és nem fagyott le, nem kínlódott az örökös újratervezéssel, max. kicsit lelassult a belvárosi "sokutca egyben" részeken.
Punk
Nekem volt kettő.Az 1-ik 1 éven belül tönkrement,éppen kitudták még cserélni,mivel javítani nem lehetett ! Ez a másik,meg kb 2 hónapot bírt.Így vissza adták a készülék árát,akkor még 108 000 volt! Hála istennek,megszabadultam tőle!
celebrin
Tegnap Pesten kóricáltunk naphosszat a Tomtommal és nagyon korrektül elnavigált minket az uticélunkhoz. A legjobban az tetszik benne, ha letérünk az ajánlott útról, azonnal átszerkeszti az útvonalat és nem erőlteti, hogy forduljunk vissza.
Kari
Nálam több okból kifolyólag is nyerő. Nagyon preciz és pontos. Jól navigál. Bírja a terhelést, de nem fagy le, legalábbis én még nem tudtam olyan helyzetet teremteni mit ne bírt volna kikalkulálni. Jól nézz ki. Mondjuk alaptérképeinek száma nem túl sok, de amúgy ez orvosolható. Aki nem nagy külföldi utazó nagyon megfelelő. Elérhető áron meglehet vásárolni.
Punk
Az elöbb nem pontoztam bocs!

Videók - TomTom ONE