Tomtom GO 930 GPS navigáció

GPS típusa: Autós, Belső memória: 4096 MB, Kártyaolvasó: Van, Processzor órajel: 400 mhz, FM transzmitter: Igen, TMC vevő: Igen, Kijelző típusa: Érintőképernyős, Kijelző mérete: 4.3", Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel, Áramforrás: Akkumulátor, Szélesség: 118 mm, Magasság: 83 mm, Vastagság: 24 mm, Súly: 220 g,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Tomtom GO 930

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

herbán István
nem ismerem csak ismerkedem vele
Andocs József
Csatlakozom az előttem szólókhoz Óriási név a navigációban (mint a Garmin) a tudása a legjobbak között van. Sok navigációt végig próbáltam, nekem is volt több.
Igen velem is előfordult, hogy Németországban bevitt a zsákutcába!
Ami az IGO-val soha!!!
Előnyök:

Mutatós, minőségi anyagokból, sok szolgáltatás, eseményeket,eltereléseket, útfelbontásokat azonnal fel lehet lehet tölteni és az interneten keresztűl a többi tomtomossal megosztani.

Hátrányok:

Nagyon drága, + a frissítés is drága térkép+ szoftver.
Szerintem az IGO ezt is lazan veri!
Nem véletlen, hagy tudtommal a német ADAC is az IGO-t reklámozza!

Mialovich László
Nekem is ilyen készülékem van,melyet Német tesztek alapján mint legjobbat választottam.Vásárlás után jöttem rá,hogy a használathoz számítógép, és számítógépes tudás is kell. Az első térképfrissítés nem működik,a rendszer nem felülírja térképet, hanem újratelepíti, így nem fér a memóriába.
Előnyök:

Gyorsan navigál,kis számú tévesztés, szépek színek, sokcélú a használhatóság, bár egy részük itthon nem működik.

Hátrányok:

Magyarországon nincs szerviz háttér,javítást beállítást sehol sem vállalnak.A TomTom nem tervez Magyarországon szerviz kiépítést.

Szeder Zoltán
Most már rendszeresen lefagy, akkor is ha csak beindítom a kocsit.
Semmilyen transzmitteres funkciója nem működik - külön kellett vennem egy transzmittert (Jabra - na azt ajánlom mindenkinek)
Időnként a saját távirányítóját sem ismeri fel hetekig!
Van, hogy úgy lefagy, hogy 10 percig sem lehet életet lehelni bele.
Rendszeresen sérült fájlokat jelent - akkor is, ha frissítettem azokat.
Megbízhatatlan.
Előnyök:

szép.

Hátrányok:

A supportja csak látszólagos. Háromszor visszaküldtem javításra, csak rosszabb lett. Most már inkább nem is írok nekik.
A Forintban megrendelt termékeket ugyanazon az értékben, csak épp euroban számlázzák ki!!!

Szeder Zoltán
Magas technika, kiforratlan koncepció.
Első nap (teljes konfigurálást követően) 3-szor lefagyott => töröltem minden képet, azóta nem.
Menürendszere összevissza, logikátlan.
Működése megbízhatatlan. Időnként kihangosítja a telefont FM-transzmitterrel, időnként csak a saját hangszóróval. Utóbbi időben már csak ez utóbbi.
PC-szoftvere aljas, zsákutcába visz. Térképfrissítés után közli, hogy van újabb, de azért már fizetnem kell!!!!!
A leírásban azt írták, hogy támogatja a magyar nyelvet és lehet hanggal vezérelni. NEM LEHET, nincs hozzá magyar fejlesztés!!!!
Csomó lehetőség csak mobil-interneten keresztül érhető el - ha ott külön fizetsz érte!!!
Előnyök:

Magas technika, jó a navigációs és műhold-kapcsolati rész.

Hátrányok:

Tervezése összecsapott, rengeteg a paraszt-vakítás és sok hibával rendelkezik. ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!

Videók - Tomtom GO 930

Küldj be te is videót!

Tomtom GO 930
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.