Sony NV-U73TC

Sony NV-U73TC GPS navigáció

Sony - GPS típusa: Autós, Kártyaolvasó: Van, Processzor órajel: 300 mhz, FM transzmitter: Nem, TMC vevő: Igen, Kijelző típusa: Érintőképernyős, Kijelző mérete: 4.3", Kijelző felbontása: 480 x 272 pixel, Áramforrás: Akkumulátor, Szélesség: 133 mm, Magasság: 79 mm, Vastagság: 20 mm, USB: Van Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Sony NV-U73TC
zsoltee_mc
Megvettem ezt a szemetet összeomlott a windows rajta és nem lehet vele mit kezdeni kidobhatom a kukába mennyire jó hogy 2 évig müxik 50 ezerért
Előnyök:

Ha sok pénzed van kidobnivaló vegyél sony-t és fizess a frissítésért is.

Hátrányok:

Vegyél mellé egy gagyit ami működik.

Somodi István
Sziasztok soma vagyok!Nekem is ilyen gépem van,szeritem tökéletes!Szépen navigál Olaszba jártam vele most meg Németbe járokvele 1300km megyek amig ki érek,de hajszál pontosan vezet.Tudni kellbe allitani
Hátrányok:

picit lassu a szoftvere,szerintem

soma
Sziasztok Somavagyok.Nekem pont ugyan ilyen navigációm van!semmibaj nincs vele,németországot,meg olaszországot járom vele.szerintem okos gép,de odakell figyelni a beállitására Pl:optimális utvonal az egyik.A FRISSITÉS:+36/52-413-406 Dedrecen én már frissitetem,itt teljesen jol müködik.8000ft
Előnyök:

Németországba járok,dolgoznivele centiméterre pontosan,irányit!pedig gyárilag 100-meter endegélyezett a gyártó szerint

Hátrányok:

picit lassunak tartom a processzor segessége. de csak ennyi.

peti
Hatalmas csalódás, ninőségi termék,egy elavult térképpel,és frissíteni még pénzért sem lehet sehol
SZŰCSI
A termék tökéletes,csak mikor lehet frissiteni? Ahol uj utvonalat épitettek,persze hogy a semmibevezet
Leo
Helló két hónapja vásároltam egy Sony nv-u73tc navigátort . Hát nem tudom nagy csalodás volt szerencsétlen nagyon ritka ha valami jó utvonalat tervez . Kerülövel mindenhova , mindenhol át akar vinni ahol még ut sincs , hát ... Én biztos mégegyszer ezt nem venném meg . amennyibe került annak a negyedét sem éri , szóval szerintem egyenlő a nullával pedig sony ... Sziasztok
Penyigey Viktor
Az a baj, hogy teljes európa térképpel adják el, és pl. Erdélybe mentem volna vele, és nincsenek benne a kisvárosok, csak a nagyok! Szováta vagy Vármező nincs benne, míg a magyar térképen minden van! Ez nagyon bosszant! Nem azért vettem 75.000 Ft-ért a gépet, hogy térképezni kelljen!
Imre
SONY NV-U73tc
Nagyon jó termék nagyon jó áron. Siessetek a Media MArktba:49.990ft nagyképernyő,okos,minőségi!!!