Panasonic CN-GP50N GPS navigáció

Panasonic - GPS típusa: Autós, Belső memória: 64 MB, Kártyaolvasó: Van, POI adatbázis: Igen, FM transzmitter: Nem, TMC vevő: Nem, Kijelző típusa: Érintőképernyős, Kijelző mérete: 5", Áramforrás: Akkumulátor, Készenléti idő: 4 óra, Szélesség: 129 mm, Magasság: 87 mm, Vastagság: 31 mm, Súly: 275 g, USB: Van, Bluetooth: Van,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Panasonic CN-GP50N
Lőrinczy Sándor
Első sorban kiváló grafikával rendelkezik.A bejegyzett földutakat térkép szerinti nyomvonalon követi.A saját Poi-hoz szinte méter pontosságra vezet.Nyugat Europába a saját Poi-k nagyon megbízhatóak.
Előnyök:

Egyszerűen mindenkit lenyűgöz.

Hátrányok:

Koordináták szerint nem tud útvonalat tervezni.A térkép frissítése nagyon drága volt amit Németországból szereztem be (T1000-EU0208 NAVITEQ MAPS) 75€.

Miklós
Egy erdélyi kirándulásra kértem kölcsön a szomszédomtól. A segesvári kastélyt szerettük volna megnézni, ha úgy vesszük Nagyszebentől, Segesvárig 2-3 óra alatt el lehet jutni, mi olyan 5 órát kocsikáztunk a navigáció miatt. Visszaadáskor állítólag az volt a probléma hogy nem volt rendesen beállítva, hogy ne e legtakarékosabb útvonalon vezessen el minket, hanem a legrövidebben, de akkor azt nem értem hogy minden új útvonalnál ezt be kell állítanom?? Más navigációnál ugy tudom hogy nem kell.
Barna
2007 decemberében vettem a navigációt. Nagyon megvagyok vele elégedve, de viszont vannak hiányosságok is: pl. a kékstetőre szerettünk volna feljutni de egyszerűen nem találta meg a helyes utat, úgy kelletett megkérdeznünk a helyes útirányt, vagy ha valaki ház szám szerinti navigációt indít el akkor legalább 100 m-rel hamarabb jelzi a megérkezést. Amikor megvettem azt monták, hogy 2008.05.01-től a forgalom elterelések és az útakadályok is rajta lesznek de ezeket az információkat a mai napig nem lehet elérni! A frissítéssel sem tudom, hogy mi van? Nagyon ráférne már, ha valaki tudja hol lehet frissíteni jó lenne ha megírná! Mindent egybevéve azért egy könnyen kezelhető készülék.