Nagy képernyő, egyszerű használat (bár elsőre ijesztő, meg k...
Nem találtam ilyet. Amennyire szidják mások, nekünk annyira bej...

gyors, naprakész, kívánt elképzelésünknek eleget tegyen
gyors, könnyen kezelhető
LCD kijelzője vezetés közben halványan lehet nézni
Kiegészítőként/ pl. hálózati adaptert / egyéb felvilágosítást hiányoltam.

Felhasználóbarát, könnyű kezelés. Először használtam, azt kaptam , amiért megvettem, nem okozott csalódást.
Erős napsütésben a kijelző nem igazán látható. A termék ismertetőben mindenről kapunk útmutatást, zene, film, csak éppen a útvonal tervezésről nem, vagy csak alig.

A termék minősége,és ár-érték aránya,gyors kiszállítás.
Semmit.Sajnos nem próbáltuk ki rögtön,csak kb 1 hónap múlva kezdtük használni.Kiderült,hogy a készülék hibás,Veszprémbe kellett 2.700 Ft-os postaktg-gel küldeni javításra (csak ott van szervíz),és mivel a javítás nem volt megfelelő,ezt még egyszer megismételtük....( a készülék 34.000 volt)Kértük a bp-i átadás lehetőségét, a készülék cseréjét,az üzlet mindentől mereven elzárkózott.
Nem működik megfelelően,nehezn csatlakozik fel a műholdra.

-Teljes Európa térképet akartam
-Az ár is fontos volt, de a minőséget is szem előtt tartottam
-Felhasználóbarát
-Kis sebességnél nem annyira pontos a helymeghatározás

Legyen aránylag olcsó és megbízható, lehetőleg tartós cucc.
Eddig megfelelt az elvárásoknak, elég gyorsan reagál, bár még nem frissítettem, de azért elvitt a célig mindig. Egyszerű a használata, eltárolja a megtett utakat, később nem kell újból begépelni. A többi programot nem használtam még, de a könyv olvasónak örülök, azt biztos kipróbálom.
A navigátor hang kicsit halk, és mivel a szélvédőre kell rögzítenem, erős napsütésben zavaróan tompítja a kijelző fényét, akkor nehezebben látható.

Pontos a helymeghatározás,házszámoknál sem csúszik.
Médialejátszási lehetőség elvileg van,saját memóriával még nem sikerült használni,valószínűleg ehhez bővítés szükséges!PC-hez csatlakoztatva(USB)töltődik az akkuja.
Az érintőképernyőt néha kicsit "noszogatni" kell hogy reagáljon.
Az egy éves ingyenes frissítés mese habbal!Az ajánlott weboldalon(naviextras.com)-on érdemes körülnézni,és a hozzászólásokat elolvasni!
Hálózati töltőt még nem sikerült hozzá kapni!

Kiterjesztett Garancia