- Javított kijelző ami sztem nagyon jól sikerült, - magas hang...
indulás előtt nyomni kell mindig egy gps infot hogy megtalálja a...

Barátaim hasonló GPSs-ét közös nyaralásunk előtt 5 nappal tönkretettem. Így sűrgősen egy hasonlót kellett találnom.
Egyszerű kezelhetőség, a térképek a megadott időhatáron belül egyszerűen és ingyenesen frissíthetők.
Enyhe visszatükröződés a monitoron.

-értékálló, ha vigyázol rá....
-nekem előnyös, mert első kütyü
-kezelés, beállítgatás egyszerű ( a gyerek is kezeli) , érthető
-nappali tükröződés problémája, függetlenül az optimális képernyő-fényerőtől
-a pc-ink nem ismerik fel
-frissítés! !! szerintem, csak marketing..... , elvileg, pedig gyári rajta minden
-hálózati adapter hiányzik hozzá, pedig az árába beleférne

Megbízható, pontos -valós időben mutatja az útvonalat, pontos a sávinfó (Igo Primoval), könnyen használható, bár több funkcióval is bővíthették volna. Eddig sosem küldött el rossz irányba.
2 éves kora óta nem hajlandó a kijelzőt kezelni (2.5 éves) 1-2 hetente a szalagkábelt meg kell mozgatni az alaplapi részében, utána egy kis ideig megint teszi a dolgát.

Én a 480i típusú GPS-t vettem 1 éve. A navigációja viszonylag pontos, a többi funkciót nem igazán használtam. /zene lejátszás....stb/
Nem lehet frissíteni hiába regisztráltam a naviextra.com oldalon. Szervizbe küldtem ahol frissítették de jeleztem,hogy sem időt sem dátumot nem lehet beállítani rajta.
Visszaküldték Veszprémből " a készülék rendeltetésszerűen működik" címszóval, ehhez képest hozzá sem nyúltak. Ismét visszaküldtük ( az üzlettel közösen ahol vettem), most ott tartunk,hogy kártalanítanak mert nem lehet javítani.

sok olyan címre kell eljutnom, amit nem vagy csak részben ismerek
megbízhatóság, kedvező ár, nagyméretű kijelző
nem tudok csatlakozni regisztráció ellenére a honlaphoz, így nem tudok frissítést letölteni

Megbízhatóság, megfelelő ár.
Sajnos kettő hét után elromlott a készülék!
Sajnos épp most van folyamatban az árú szervizbe történő küldése, mivel nem működik!
Ami még kellemetlen, hogy csak az előírt csomagküldő szolgálattal lehet visszaküldeni a terméket, a "mezei" postaküldést a szerviz nem tudja fogadni

Viszonylag kedvező ár, jó térképszoftver (a saját szoftverével van a problémám).
Az apróbb hibákon kívül rendben van.

Sajnos nem vagyok megelégedve ! A régi Mió C250 -hez képest nagyon gyengén navigál !
A legnagyobb gond az ,hogy nappal nem látni a képernyőn semmit gyenge a fénye.
A kézi kordináta rendszere egyszerűen rossz ! Szélesség-hosszúság nem a megfelelő értékrendre van beszabályozva.

Pontos legyen,könnyen kezelhető.
Könnyen kezelhető.
Nem pontos a navigáció,néha eltér az útvonaltól.Újra tervez amikor nem kellene.A külföldi térképek nem pontosak és nincs benne a sebesség átlépésének figyelmeztetése.

Kiterjesztett Garancia