Összes vélemény
Futi
Gumikacsa

Néhány hete vásároltam egy ilyen készüléket. A teljes Európa térképet (43 ország) külön kellett megvennem. Nagyon könnyen kezelhető, praktikus. Eddig csak belföldön teszteltem, nagyon jól navigált. Múlt héten költöztettem Montenegró fővárosába, Podgoricába. Címtől címig navigált! Nekem már behozta az árát. A legkisebb benzinkutat, parkolót is jelezte.
A menüje egyszerűen kezelhető.
A játékok szórakoztatóak, jól jönnek amikor várakozni kell.
Ajánlom mindenkinek.
A menüje egyszerűen kezelhető.
A játékok szórakoztatóak, jól jönnek amikor várakozni kell.
Ajánlom mindenkinek.
Előnyök:
Sokat tud, mégis könnyen kezelhető Pontosan navigál
Szórakoztató játékok
Könnyű eligazodni rajta
A kijelzője (3D) is nagyon jó
Hátrányok:
Hamar lemerül, ajánlatos a töltőt magunkkal vinni.
Cserven Gábor

Feri

Lassan egy hónapja, hogy interneten keresztül megvásároltam a Navon N470-es készüléket. Igaz, külföldön még nem próbáltam, de a nyaralás során biztos sokat fog segíteni. Az ára kicsit, húzós, de szerintem megéri megvenni. Nagyon tetszik a grafikája és persze a tudása is!
huj

A Windows operációs rendszernek köszönhetően szerintem nagyon könnyen kezelhető menet közben is a Navon N470. A kijelzője 65000 színe, nem a léteő legtöbb, de tökéletesen visszadja a térképet. Az akkumulátor jól bírja az igénybevételt, bár menet közben érdemes töltőn tartani. A teljes Europa térkép alap, hogy van egy navigációban, jól működik, Horvátországban, Németországban próbáltam.
Nasa

Nemrég vásároltam Navon N470-es navit. A készülék szerintem strapabíró és ha nem is szép, de esztétikus Az Igo Amigo Kelet Európa térkép részletes.A hangerő szabályzó csak menüből érhető el így vezetés közben való finomhangolása nem praktikus.
A windows operációs rendszernek köszönhetően a menü logikus és szép megjelenésű, kis rutinnal már gyorsan navigálható.
Berger R

Ár értékben jó a készülék de sok mindenben apró bosszúságot okozott.Van amikor csak 10 perc után indul, gyakori lefagyások. Nagyon hamar lemerül előtte nem figyelmeztet. Az ingyenes frissítést TALBOX SOHA NEM MŰKÖDÖTT ezért egy informatikus ismerősöm valahogy megoldotta a Navon cég csak odázta a problémát. Tehát ha vesz valaki ezt is vegye figyelembe.
Előnyök:
-szép grafika
-könnyű kezelhetőség
-sok funkció
-jó ár érték
Hátrányok:
-sokszor nem indul el, lefagy(1 év használat után mondom)
-navigációban sok tévedés pl fordulj balra közben jobbra van út!
-ingyenes frissítés nem működött soha nem tudtuk frissíteni Talboxxal
-35 perc után lemerül folyamatos töltést igényel
Kalla Gábor

Karácsonyra vettük a készüléket de
sajnos meghibásodott és a papirján nem szerepel hol lehet javitani vagy is csak Veszprém amire 6-hetet igér a bolt ami szerintem nagyon sok kiesés ameddig rendesen müködött nagyon tetszet
Előnyök:
Jól látható és könyü kezelni
Hátrányok:
Garanciát nehézkes elintézni
games

Sajnos eddig rossz tapasztalatom volt a készülékkel. Rögtön tönkrement a bekapcsológombja (5 ezer+ÁFA), valamint nehézkes be-kikapcsolni. A dátum mindig 2008. a bekapcsolásnál. Halk a navigálóhang, hamar merül.
Előnyök:
könnyű kezelhetőség
Hátrányok:
hamar lemerül