Sebestyén Attila

macipapi
Én is vásároltam ezt a típust. A beállításánál oda kell
nagyon figyelni, mert különben bejáratja veled a fél világot. A hibája, hogy csak gps-ként használható! A legnagyobb hibája, hogy 2008-as Europa Plus térképe van, amit nem tudok frissíteni.
A hiányosságait leszámítva nekem bevált.
A hiányosságait leszámítva nekem bevált.
Tokabala
A vásárláskor még szuper kis masinának tűnt, de használat közben kiderült egy pár furcsaság. Alap hibája, hogy csak gps-ként használható. A menü nem ad lehetőséget más opció választására, értem itt az mp3 vagy a videó- képnézegető alkalmazásokat. A navigációs rendszer az első frissítés után máris pontatlan adatokat közöl. Néha eltéved, néha nem tudja, hogy két párhutamos út közül melyiken halad. Nagyon gyorsan lemerül és telefon kihangosítónak is csapnivaló. Egyedül a könnyű kezelhetőség és az átlátható menü az ami jó benne.
tibi
Imre Jakab

Cerka

Sajnos nálam iszonyat lassú volt. Pl.: 2 utcával arréb szólt, hogy forduljak, holott a térképen egészen más irányt mutatott. MO úthálózatát nem teljes mértékben ismeri, és nem az alsóbb rendű utakra gondolok, hanem évek óta meglévő fő útvonalakra. Útvonal tervezésnél a legrövidebb útra 5-10 km-rel távolabb visz mint más esetben, és még folytathatnám. A gyártó és a hazai importőr/szervíz hozzáállása pedig botrányos!
Szegő Pál

Én vásároltam ehhez hasonló készüléket ( MIO MOOV 330.)A mikor megvettem az eladó azt mondta,hogy örökös frissítési lehetőség van rajta.Ez persze hazugság.Többször reklamáltam a MIO-nál,de mindég mellébeszéltek.A MIO-tól soha többé nem veszek semmit.Nem megbízható cég
Előnyök:
Nem ajánlom senkinek
Hátrányok:
Nem lehet frissíteni az új útvonalakat ( M-O-ás Megyeri híd) STB. Komolytalan cég.
Kis Ágota

Senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a típust. 2008. nyarán vásároltuk, de már az első utunk alkalmával össze-vissza vezetett. Visszavittük a vásárlás helyére, elküldték a szak-szervízve, több mint egy hónap múlva vissza kaptuk ugyanolyan használhatatlanul. Ez immáron 6 azaz hat alkalommal ismétlődött meg, miközben minden alkalommal kértük a készülék cseréjét. kértük, de nem kaptuk. Így 10 hónapja van GPS-ünk és még sincs.
Így az osztályzatunk mínusz 1.
Így az osztályzatunk mínusz 1.