Vélemények - Mio C510
| (0) |
Írj véleményt!
Összes vélemény
Samu

sokat kerestem ezt a Mio GPS-t, de találtam egy kisboltban eldugva a polcok rengetegében.. sok fórumot felkutatva rájöttem, hogy nekem ez a legjobb választás..
kicsi, praktikus, zsebre tudom vágni, ha akarom, vagy autóban is használhatom.. sokat utazom, és nagyon jól jön ilyenkor, hogy 3 órán túl sem csipog töltésért :)..
A Sirfstar chip csak plusz infókat szolgáltat a tulajdonosnak, de az NMEA pontosabbnak tűnik nekem, és az a bántó, hogy nem lehet átállítani rá..egyébként hamar talál műholdat, és nem is akar egykönnyen leszakadni.. városban házak között meglepően pontos volt! van rajta mindenféle csinos multimédiás szolgáltatás, de nem nagyon használom, mert arra vettem..
ajánlom, ha minőségi elérhető árú GPS kell valakinek..
ajánlom, ha minőségi elérhető árú GPS kell valakinek..