Tóth Lilla

Egy kis autózáshoz, és GPS geocachinghez vettük a párommal. Segítségével eddig minden pontot megtaláltunk, amit beletápláltunk. Eddig IGO szoftveres GPS-ünk volt, de nagyon kellemes csalódás volt Garmin Nüvi-t használni.. Valahogy sokkal jobb a felépítése. A műholdakat gyorsan megtalálja, és a készenléti mód után is gyorsan felugrik rájuk. Nagy kijelzője van, és szép! Nagyon megkedveltem ezt a kis készüléket!
Lola

Nekem 255 WT van csak annyi a külömbség hogy az enyém wide.
TMC vevő a kábelbe van beleépítve, más modellekkel ellentétben. Maga a navigációs készülék könnyen kezelhető, praktikus, elegáns, masszív kivitel. A térkép pedig a készülék élettartamáig ingyenesen frissíthető, ami nem mindegy, hogy súlyos összegeket fizetünk, vagy csak egyszer.... amúgy nekem még nem tévedett, pontos, házszám szinten is.
Tamás

Garmin Nüvi 255Ts pna-t vettem. nekem mindenképpen csak egy gps kellet az autómba jó áron. A pda funkciót nem használnám. Ezért esett a választásom erre a navigációra. Nagyon gyorsan megtalálj a műholdakat s pontosan bepozicionál.Tudja a TMC információs szolgáltatást. Magyarul mondva dugó figyelést. S nagyon hasznos kis társ a közlekedésben. Egyedül a Bluetoohtot hiányolom az adat kommunikációjából!