Maximális terhelhetőség: 115 kg, Programok száma: 12, Futófelület: 135 x 45 cm, Sebességszabályozás : 1 - 18 Km/h, Állítható dőlésszög: Van, Pulzusmérés: Van, Biztonsági STOP funkció: Van Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2013.04.06
Mint előző csalódott véleményezésem is mutatja a harmadik ez a futópad a sorban és küllemre szebb, csendessége jobb, össze sem hasonlítható a Pro-Form-al. Valóban csak AJÁNLANI tud...
Előnyök:

A BH F2 szerviz megtörtént! Mindenben elégedett vagyok a javítĂ...

Hátrányok:

A motort tartó rudazat csavarja volt a nyekergés okozója, a javĂ...

Minden vélemény - BH Fitness F2 G6416
Buka Csaba
Valóban csak AJÁNLANI tudom, mert tetszik. Sajnálom, hogy elkezdett nyekeregni, eléggé lehangolt, de mint írom, ez a javítás után már nem tapasztalható, valamint maga a hiba sem nevezhető eget verőnek.
A kezdeti csalódást enyhíthetné, ha lenne egy Jó Kis MP3 lejátszó, az egyezkedés ellenére! ! : -)
Előnyök:

A BH F2 szerviz megtörtént! Mindenben elégedett vagyok a javítás után. Segítőkész szervizes kollega, megoldás centrikus munkavégzés! Köszönöm! Nagyon remélem, hogy ezek után már nem lesz szükség a garancia jegyre! !! !

Hátrányok:

A motort tartó rudazat csavarja volt a nyekergés okozója, a javítás után már ez a hang nem volt tapasztalható. 20 perc futás után sem jelentkezett.

Buka Csaba
Egy napos a kicsike, de már is a szervizt várjuk!
Nagyon remélem, hogy csak valami olajhiány.
Nagyon tetszik a pad, sokkal szebb mint az első kettő, de NYEKEREG EZ IS ! !! !! !
Előnyök:

Eddig összesen 3 futópadhoz volt szerencsénk.
Az első kettő: Pro-Form 710 volt, de nem vált be, sajnos az első nyekergett ( 1 hónap használat) , a második vázhibás volt ( 1 nap). Ezek után találtuk a BH F2-őt.
Sajnos ez is nyekereg amikor futunk rajta, de ha nincs bekapcsolva és rugózunk, akkor is.
Egy napos a kicsike, de már is szervizt várjuk!
Nagyon remélem, hogy csak valami olajhiány.

Hátrányok:

NYEKEREG

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: sport8.hu

Jó minőség, szervíz háttér, házhozszállítás, összeszerelés, ár.

Előnyök:

Jelenleg jól működik, a ventillátora extra a többi hasonló termékhez képest.

Hátrányok:

Nincs hangszórója, MP3-hoz fejhallgatót kell használni.

Matzlewald a terméket itt vásárolta: sport8.hu

Praktikum, megbízhatóság, ár-érték arány, szimpátia-kinézet.
Ezeken felül szükségem volt egy hozzáértő eladóra aki készséggel tájékoztat az általam megfelelőnek ítélt termékről, és nem esik nehezére válaszolni felmerülő kérdéseimre.
Itt megtaláltam, ezúton is köszönöm!
Ajánlom mindenkinek aki komolyan gondolja, hogy szerezzen magának egy kis erőnlétet, kitartást, fittséget, fiatalos lendületet, melyet BÁR MIKOR szinten tarthat.
Igazán jó szívvel ajánlom mindenkinek aki komolyan gondolja........

Előnyök:

Csendes, erős, strapabíró, látszólag hosszú évekre tervezett, megbízhatónak tűnő sportszer.
Ahol többen is használják, csak ilyen masszív "jószág" jöhet szóba.
Mi hárman használjuk és két óra intenzív

Hátrányok:

Kicsi a ventilátor kapacitása, de lehet, hogy ez csak nekem kevés, mert én izzadékony vagyok. A nejem be sem kapcsolja...

Kiss Olga
Aki napi átlagban 1 órát használná, az maradéktalanul elégedett lesz a paddal.
3hete gyűröm és semmi panasz
Előnyök:

Remekül kialakított futófelület
könnyű kezelés
5 év garancia

Hátrányok:

Szabó Tibor a terméket itt vásárolta: fittsport.com

Online hirdetés

Előnyök:

Masszív, jól felszerelt.

Hátrányok:

Nem tudok ilyet.

Harpet
Otthoni használatra tökéletes pad. Ketten használjuk a feleségemmel és teljesen meg vagyunk vele elégdedve
Előnyök:

5 év motorgarancia, egyszerű kezelhetőség, komoly rezgéscsillapítás

peti
kb 1 hete használom és nagyon jól működik, ,pedig én szereltem össze : )
Ajánlom mindenkinek
Előnyök:

Remek ár, kíváló minőség, könnyű kezelhetőség

Emese
Ismerősöm ajánlotta, aki ezt a tipust már 2 éve használja. Nálam fontos szempont volt ezen felül a megbizhatóság, a csendes működés (a szomszédok miatt) , a könnyű kezelés és természetesen az összehajthatóság.
Előnyök:

Világmárka, kinézet, 5 év motorgarancia, csendes működés. Vásárlás előtt volt szerencsém kipróbálni más futópadokat is, de a halk működése verhetetlen más futópadokhoz képest.

Hátrányok:

Lehetne olcsóbb : )

Kapusi Zsolt
Aki általános felhasználásra keres megbízható futópadot, az ne keressen tovább : )
Előnyök:

Komoly rezgéscsillapítás, széles futófelület, halk motor, könnyű kezelhetőség