Minden vélemény - Makita ELM4110
Rendezés: 
2 hónapja
Tankó Mihály
Megragadom az alkalmat hogy írásba is közöljem a leggyakoribb hibáit a fűnyírónak, mivel a szóban közöltek feltételezem hogy nem igazán jutottak el Önökhöz.

Ergonomikus és bizalomgerjesztő kinézetű eszköz, de itt be is fejezném a pozitívumokat, mert normál használat közbe kiderül, hogy 15-20 perc használat után leáll és csak 1, 2 óra után hajlandó újra elindulni, ha egyáltalán elindul, Én megvoltam győződve, hogy a készülék túlmelegedés védelem érdekében van ez , de amikor elmeséltem egy a mérnök szomszédomnak akkor csak annyit mondott mosolyogva, hogy azonnal vigyem vissza, mert még sok gondom lesz vele. Kár hogy nem hallgattam rá.
A második gond vele az, hogy ha megtelőben van a tartály akkor a szövet tartálya kidudorodik és hozzá ér a hátsó kerekekhez ahol súrlódás következtében a tartály kiszakad egy idő után. Ezt én úgy kerültem el, hogy gyakrabban ürítem a tartályt ami bosszantó, de hát nem lehet minden tökéletes, mondtam én.
A fenti esetből egy másik probléma isTovább
Előnyök:

Ergonomikus és bizalomgerjesztő kinézetű eszköz

Hátrányok:

Normál használat közbe kiderül, hogy 15-20 perc használat után leáll és csak 1, 2 óra után hajlandó újra elindulni, ha egyáltalán elindul.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
2 éve
thankyou
Ma használtam a gépet először. Első benyomások:
Előnyök:

A motor, a gép hangja, a vágási teljesítmény, a fűgyűjtés mind hozzák az elvárt minőséget. Jól használható a központi magasságállítás, hasznos a hálózati fesz visszajelzés.

Hátrányok:

Negatívumként a (számomra) alulméretezett fűgyűjtőt értékelem, ami bár praktikusan van kialakítva, de hamar megtelik.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (0)
3 éve
karoly a terméket itt vásárolta: szerszammester.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Makita márkanév megbízható termékeket takar.

Előnyök:

Jó minőségű a fűnyíró, szempont hogy ne csak egy szezont bírjon ki.

Hátrányok:

Még nem használtam olyan sokat hogy rejtett hibák kiderültek volna.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (4) | Nem (0)
Írj véleményt
1
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.