Most vettem nem régen előnyei talán a tartóssága sokkal erősebb műanyag alkótja a dobot egy Alkohoz képest , csendes szépen vágja a füvet ! Ennyi pénzért kiváló választás! Könnyen hordható mert könnyű összecsúkni a karját és elég könnyű szerkezet is! Ja és van benne feszültség mérő is ami az áram jelen létét jelzi pédául nincs -e eltörve a vezeték stb! Ez egy extra szerintem ilyen szinten!
Nekünk volt Alkonk is szóval azzal is elégedett voltam hátrányai talán az hogy nem tiszta műanyag fügyűjtője van hanem hálós az oldala és az illesztése alul nem jól megoldott szerintem a németekhez képest nincs kapcsólódási pontja alul csak felül! Ja és még valami mivel a hátsó kereke kijjebb áll talán a stabilitás miatt ezért elég nehéz fal mellet vágni mert ferdén kell vele bénázni hogy azért szépen levigye mert ha egyenesen tolnád akkor hagyna ott jó pár centit a faltól és az azért elég ciki!

Robosztus felépítés, tartósság, alacsony karbantartási igény, jó ár.
Csendes, tökéletesen vágja a füvet, a fűgyűjtője nagyon praktikus, használaton kívül kevés helyet foglal. Kerekei felfüggesztése strapabíró, több versenytárssal szemben jelentősen tartósabbnak tűnik.
Nagyon jó választásnak tartom, a japánok még mindig tudnak valamit!
Nem tapasztaltam eddig hátrányt, a kívánalmaknak tökéletesen megfelel.