Egész jól szól, különösen a mélyek remekek. Jól bent rekeszti a hangot, nem zavaró a környezetnek. Egy zenész cimborám is vett egyet, szintén elégedett.
Van egy Senn 555-ösöm is. Az ennek triplájába került, és valamivel jobban szól ugyan, de nem háromszorosan, ráadásul nagyon kihallatszik belőle a muzsikaszó. (Azért az is jó. )
Egyelőre semmi.

Én 7 éve használom már nincs rajta bőr réteg a fülrészen de a müanyagja is rendben van és a hangzása is ugyan olyan mint amikor megvettem, enyém még aranyozott volt, jó hosszú kábel , kiemelkedő basszus és hangerő.
Lehet hogy az ujjabbak már gyengébb minőségűek ha igaz amit az előző ír hogy tönkrement 2év után.

Hangminőség.
Élettartam.

Viszonylag jó hangzás
Ha már sikerült PHILIPSet vennem 3500 ft ért aminek nem csak hogy hangzása érezhetően jobb hanem a teljes fület betakarja és nem műanyag mint ez amitől izzad a füled hanem textil, így sajnos a termékre csak egy csillagot tudok adni!

Kis méret, jó, megbízható minőség, szép, dinamikus hang.
Kényelmes, szépen szól.
A kagylók nem szorulnak rá teljesen a fül aljára, így a mélyebb hangok kevésbé hallhatók, alkalmanként túl hosszúnak tűnhet a kábele.