Ár, kinézet, technikai adatok, megbízhatóság.
Nagyon jó a hangzása, állítható a fülnél a fülhallgató, ...
Egy idő után nyomja a fülkagylót. Lehetne kicsit nagyobb a pár...

Ár,
kinézet,
technikai adatok,
megbízhatóság.
Nagyon jó a hangzása, állítható a fülnél a fülhallgató,
kizárja a külvilág zajait, és tetszetős. : )
Egy idő után nyomja a fülkagylót. Lehetne kicsit nagyobb a párnázott rész.

Jó hangzás, ár, minőség.
Jól szól előtte egy sony volt de közel se azta frekvencia tartományt szólt mint ez, hiába volt ráírva bizonyos mHz. Ez ezerszer szebben szól.
Tökéletes 5000 ft ért. Nincs jobb. Talán a Phillipsek közelítik meg.
Viszont a kiszolgáló srácnak rossz napja lehetett mertn nagyon rámförmedt mert megnyomtam a csengőt amit akkor kell ha nincs ott senki. Már pedig nem volt.
Nem szívesen megyek oda vissza, de az árak jók.

A gyermekem választotta, de segítettem neki. A termék ára és minősége is jó
És ami fontos. Az Extréme Digital számomra nagyon megbízható. Netes webárauházként vásárolok ennek előnyivel együtt, de mellette személyesen veszem át a terméket az üzletben, ahol készségesen mutatták a terméket átvételkor
ár/érték arány.
Jól szól
lehetne vaskosabb masszívabb drót

Minél kedvezőbb áron juthassak hozzá a termékhez. Fontos a márka, ezzel a márkával eddig csak jó tapasztalataim voltak ezért döntöttem mellette.
Minnél jobb hangzás.
jó hangzás, jó ár, jó minőség, hosszú garancia idő.
nincsenek

Aki 5800-ájához gyári headsetet vagy Hama fülhallgatót használ az cserélje le egy ilyenre nem fogja megbánni:)
csak ajánlani tudom.
A kábelből pedig max majd levágok :D
Gyönyörű hangzás
Erős basszus
Kényelmes
Nokia 5800 Készülékemhez szoktam használni mert így a teló minden hangzásbeli élményét ki tudom használni mert fantasztikusan szól vele. Erős a basszus, gyönyörű tiszta hangzása van főleg széles stereo opció bekapcsolásával és telóhoz képest egyáltalán nem torzít maxon. viszonylag hangosnak is mondható.
A fejhallgató viselése nagyon kényelmes, nem szűrődnek át rajta a zajok sem.
Engem épp a hosszú kábel idegesít mert PC-hez még jól jön de utcai használatra így nem túl praktikus, pedig leginkább utcán vagy buszon használom, max veszek hozzá egy kábeldobot :D