Philips - Fülhallgató típusa: Fejhallgató, Adatátvitel: Vezetékes, Min. frekvencia: 15 Hz, Max. frekvencia: 22000 Hz, Érzékenység: 106 dB, Kábelhossz: 600 cm, Hangerőszabályzó: Van, Súly: 298 g Tovább
Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2013.04.24
A hangja nagyon jó, de a fejpánt korai eltörése(elérése) miatt nem biztos, hogy ajánlott vétel. Kár érte ...
Előnyök:

Jó hangzás hangosan, olcsó pénzért.

Hátrányok:

Már előttem leírták, hogy a fejpánt vérlázítóan gagyi műa...

Minden vélemény - Philips SHP2500
zsazs a terméket itt vásárolta: marketworld.hu

Fő szempontom volt a zsinór hossza ( min. 6 m-esre volt szükségem ).

Előnyök:

Kellemes a viselése és jó a hangminősége.

Hátrányok:

Eddig még semmilyen hátrányt nem tapasztaltam.

Fehér László
Kár érte ...
Előnyök:

Jó hangzás hangosan, olcsó pénzért.

Hátrányok:

Már előttem leírták, hogy a fejpánt vérlázítóan gagyi műanyagból van ezért hamar törik.
Nekem és a fiamnak is volt-van ilyen fejhallgató (agyon pillanatragasztózva) és mindkettőnk fejpántja széttörött, pedig nem nyúzzuk. : (
A hangerő szabályzó hamar recsegni kezd ...

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: marketworld.hu

Kovács Gergely
Meghallgatni mindenképpen érdemes, hiszen árkategóriához képest szép hangzást biztosít.
Ennek ellenére nem ajánlom senkinek sem, ki hosszabb távon gondolkodik fejhallgató vételében, a már említett, sértően gyenge fejpánt kialakítás, s anyagválasztás miatt.
Nem való olyanoknak, akik folyamatosan elejtik tárgyaikat, mert könnyen törik, még normál használat közben is, nem, hogy külső, ütés szerű igénybevételnél.
Maga a lelke, az strapabíró (gondolok a hangszórókra, s a kábelre). Nehezen sérül, szakad, törik a kábel, a hangerőszabályzó kiválóan működik hosszú távon is.
Összegezve: a hangzással elégedett vagyok, egy jó minőséget kaptam a pénzemért, viszont a már sokat emlegetett fejpánt fusizásra, cserére szorul, ha ez megoldható (erről nem tudok nyilatkozni) , s akkor kis pénzért kap az ember egy igazi, nyúzható terméket.
Előnyök:

kényelmes viselni
zárt rendszerének ellenére sem terheli a fület hosszú távon
hangerőszabályzóval felszerelt
a hangszórók szépen dolgoznak benne, nem tapasztaltam különösebb zörejeket
hosszú kábel

Hátrányok:

a fejpánt anyagának minősége, konstrukciós kialakítása (rideg műanyagból készült, ami könnyen törik, vagy reped szakszerű használat mellett is)

Norbesz a terméket itt vásárolta: marketworld.hu

Minőség.

Előnyök:

Az elvárásoknak megfelel.

Hátrányok:

Az illesztéseknél nyikorog.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: marketworld.hu

Testvérem is rendelkezik ezzel a fülhallgatóval, tudtam, hogy mit vásárolok.

Előnyök:

Jó az ár-érték aránya.

Hátrányok:

Nincs rossz tapasztalatom

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Ár, minőség, állítható hangerő, hosszú vezeték.

Előnyök:

Kedvező ár, állítható hangerő, hosszú vezeték (tv-hez is használható).

Hátrányok:

Számunk nem probléma, de mást zavarhat a hosszú vezeték.

Zs.Attila a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

Olcsó, mégis elfogadható minőségű fejhallgatót kerestem, hosszú vezetékkel. A vásárlói vélemények alapján döntöttem.

Előnyök:

Mivel karácsonyi ajándék lesz, így egyszer próbáltam ki a terméket. Kényelmes, jól állítható, jól szól. Nekem a 6m-es kábel és a hangerő szabályozó alapfeltétel volt a vásárlás során.

Hátrányok:

Egyelőre nincs ilyen.

josiem76
A legjobb fejhallgató (nemcsak) az alacsony árkategóriában!
Előnyök:

Áránál 4-szer drágábbak mellett is megállja a helyét. Elképesztően jól szól, hihetetlen. Erőteljes basszus és tiszta hang jellemzi, egyáltalán nincs idegesítő dobozhangja, ami sajnos még a magasabb árkategóriákban is előfordul.

Hátrányok:

Recseg a műanyag, a belső borítás nagyon műszálas. Elég könnyen eltörik, csak attól hogy a fejünk szétfeszíti.

Bene Ákos
Ár/érték arány kiváló!
Előnyök:

Tiszta hangzás, pontos feszes mély hangok. Először halknak tűnt, de erősítőről brutálisat szól!

Hátrányok:

Rideg, kopogós, törékeny műanyagból készült.