Jó hangzás hangosan, olcsó pénzért.
Már előttem leírták, hogy a fejpánt vérlázítóan gagyi műa...

Fő szempontom volt a zsinór hossza ( min. 6 m-esre volt szükségem ).
Kellemes a viselése és jó a hangminősége.
Eddig még semmilyen hátrányt nem tapasztaltam.

Kár érte ...
Jó hangzás hangosan, olcsó pénzért.
Már előttem leírták, hogy a fejpánt vérlázítóan gagyi műanyagból van ezért hamar törik.
Nekem és a fiamnak is volt-van ilyen fejhallgató (agyon pillanatragasztózva) és mindkettőnk fejpántja széttörött, pedig nem nyúzzuk. : (
A hangerő szabályzó hamar recsegni kezd ...

Ennek ellenére nem ajánlom senkinek sem, ki hosszabb távon gondolkodik fejhallgató vételében, a már említett, sértően gyenge fejpánt kialakítás, s anyagválasztás miatt.
Nem való olyanoknak, akik folyamatosan elejtik tárgyaikat, mert könnyen törik, még normál használat közben is, nem, hogy külső, ütés szerű igénybevételnél.
Maga a lelke, az strapabíró (gondolok a hangszórókra, s a kábelre). Nehezen sérül, szakad, törik a kábel, a hangerőszabályzó kiválóan működik hosszú távon is.
Összegezve: a hangzással elégedett vagyok, egy jó minőséget kaptam a pénzemért, viszont a már sokat emlegetett fejpánt fusizásra, cserére szorul, ha ez megoldható (erről nem tudok nyilatkozni) , s akkor kis pénzért kap az ember egy igazi, nyúzható terméket.
kényelmes viselni
zárt rendszerének ellenére sem terheli a fület hosszú távon
hangerőszabályzóval felszerelt
a hangszórók szépen dolgoznak benne, nem tapasztaltam különösebb zörejeket
hosszú kábel
a fejpánt anyagának minősége, konstrukciós kialakítása (rideg műanyagból készült, ami könnyen törik, vagy reped szakszerű használat mellett is)

Ár, minőség, állítható hangerő, hosszú vezeték.
Kedvező ár, állítható hangerő, hosszú vezeték (tv-hez is használható).
Számunk nem probléma, de mást zavarhat a hosszú vezeték.

Olcsó, mégis elfogadható minőségű fejhallgatót kerestem, hosszú vezetékkel. A vásárlói vélemények alapján döntöttem.
Mivel karácsonyi ajándék lesz, így egyszer próbáltam ki a terméket. Kényelmes, jól állítható, jól szól. Nekem a 6m-es kábel és a hangerő szabályozó alapfeltétel volt a vásárlás során.
Egyelőre nincs ilyen.

Áránál 4-szer drágábbak mellett is megállja a helyét. Elképesztően jól szól, hihetetlen. Erőteljes basszus és tiszta hang jellemzi, egyáltalán nincs idegesítő dobozhangja, ami sajnos még a magasabb árkategóriákban is előfordul.
Recseg a műanyag, a belső borítás nagyon műszálas. Elég könnyen eltörik, csak attól hogy a fejünk szétfeszíti.