Ne legyen rádiós, mivel viszonylag sok rádiós cucc van a házban, meg délen lakom, közel vannak, a horvátok, szerbek, ők meg azt a szót, hogy szabály nem ismerik, továbbá fent lakom a Zengő lábánál, így erősen tartottam a zavaroktól.
Valamiért a Plazma TV-m (LG 50PV350) zavarta a vételt, így számomra használhatatlan. Először arra gondoltam, hogy maga a fény, amit a TV kibocsát, az zavarja, hisz ez egy 130-as plazma, így fénykibocsátás van bőven. Próbáltam sötét helyre tenni, próbáltam a kábelt távol tartani a többi kábeltől stb, semmi sem segített, így egyértelműen kijelenthetem, hogy a TV zavarta, abban a pillanatban, hogy lekapcsoltam, egyből megszűnt a zavar. A marketworld-től vettem, elmondtam mi a problémám vele, visszaküldtem, visszavásárolták, szóval abszolúte korrekt bolt, ajánlom mindenkinek.

Évekkel korábban ugyanezt vettem meg nem újratölthető elemes változatban és nagyon elégedett voltam vele. A fejhallgató fülpárnájának elrongálódása miatt esett a választás ugyanerre a Philips-termékre.
Örülhetek, hogy egyáltalán megszólalt, mivel Kínában gyártották.
Minden hangkorrekció ellenére kifejezetten mély hang, emiatt a beszéd szövege is alig érthető.

Vezeték nélküli fejhallgatót szerettem volna vásárolni és ez a termék pont megfelelt. A hatótávolság is megfelelt a számomra.
Megfelelően működik nincs kihallás belőle egyáltalán nem zavar mást a használat közben és tisztán szól.
Nekem csak az nem megfelelő, hogy a tévét nagyon fel kell hangosítani. Azt is mondhatnám, hogy teljesen és akkor tudom kezelni a hangerőt a fülhallgatón megfelelően. (ez főleg zenés műsorra vonatkozik)

az infra vörös jelátvitellel nem terhelem sem magamat sem a környezetemet, szemben az e. m. sugárzó bluetooth és rádiófrekvenciás megoldásokkal.
kényelmes és jó hangzású
benne kell maradni az IR fénycsóvában mert különben sistereg

Vezeték nélküli fejhallgatót kerestem, jó áron.
Megfelelően használható, ár/érték arány jó, és mivel infra átvitellel működik, nincsen esetlegesen zavaró interferencia más RF készülékekkel. Tölthető az akkuja, így a működtetés is olcsó-

Aránylag olcsó, de jó vezetéknélküli fejhallgatót kerestem a férjemnek tévénézéshez, és sok-sok német teszt és felhasználói vélemény elolvasása után ez volt az, ami itthon is kapható volt, és meg is felelt a kívánalmaknak.
Semmi különlegeset, de tökéletesen hozza az elvárásokat.
Nincsenek.