Ár/érték aránya kiváló. Étvágytalan, ráadásul pont annyir...
Kissé kényelmetlen a heveder egy idő után, viszont akinek módj...

Nem tudom
Nem tudom

az ára olcsó
én is vettem egy ilyen szerkezetet olyan 5 órát szépen üzemelt utánna jöttek a gondok bemelegedés után vagyis inkább ugy írom 40-50 nm után leesik a fordulat olyan 1000 és 1500 közé és meg akar állni nagy gázadásnál pedig be is fullad és alapjárat sincs nagyon akkor már ! ma viszem vissza kiváncsi leszek mi lesz a gond !

Ár/érték aránya kiváló. Étvágytalan, ráadásul pont annyira erős, amennyire szükség van a ház körül. (Én idényben 1000-1300 négyzetmétert tartok vele karban jó pár éve. )
Bizonyára mindenki jobba örülne egy nagy batár Stillnek, így én is. De 5-ször kevesebbe került, és az ALCO nem hagyott cserben, ergo jó segítség 5-ször olcsóbban.
Bármelyik háztartásban megállja a helyét. Hangsúlyozom, nem ipari használatra, és nem végtelenül elhanyagolt területen.
A 3 év garancia magáért beszél.
Kissé kényelmetlen a heveder egy idő után, viszont akinek módjában áll, eleve vehet hozzá egy jobbat.

Félprofi
Kicsi a ló ereje kezdőknek NEM AJÁLLOM

A pozítív véleményeket szívesen olvasom, de nem tudom az okát mi miért jártunk így, és mivel mindent előírás szerint csináltunk a fűkaszával nem tudom hol volt a hiba, mivel a gyártó elzárkózik a szervízzel együtt. A keverékre hívatkoznak amit szintén előírás szerint tettünk bele.
Nem tudom mi a termék előnye, mert az első alkalommal a légszűrő levált és néhány perc múlva a motor leállt.
Nem rég vettük a terméket, szervízbe van, állítólag besült a motor, és ez szerintük a mi hibánk ( nem megfelelő keverék miatt) ezért természetesen nem lehet rá a garanciát érvényesíteni. Tehát van fűnyíronk, de nem müködik, és a garancia a motor hiba miatt nem érvényesíthető. Negyvenezer Ft-ért néhány percig müködött.

Márka (megbízhatóság) , teljesítmény (használati cél) , ár (olcsó).
Az elvárásoknak megfelelően működik, könnyen indul, szépen vág, nem fogyaszt sokat, főleg késsel. És nem is füstöl - a 25-ös keverék ellenére, állítólag katalizátoros. Kényelmes, bár nem használom egész nap - szóval nem kell vele törődni, csak a munkára kell figyelni.
A hozzá adott vállszíj kényelmetlen. Lehet venni jobbat (az viszont nagyon jó! ), vagy a nagy-testvéréhez már a jobb jár.

Konyu , strapabiro , gyors vele dolgozni , keves a fogyasztasa es garantaltan viszahozza az arat
7ev alatt megeszte az ido a szivatomat a karburatoron .

Jó vele dolgozni, kényelmes, fogyasztása megfelelő! Tavaly vettem, hibák még nem jöttek elő. Már 3 ember vásárolta meg az én pozitív tapasztalataim alapján!
Amit vettem hozzá husquarna adalékot, az elfogyott, és ezt nem ajánlják hozzá a továbbiakban! Ez esetben mi a teendő, lehet-e használni hozzá másik adalékot? ?? Mondjuk Stihlt?

Szerintem elég erős vágtam vele vad dohányt vitte szépen keveset eszik,ha megy persze,
Más gyártónak mért nem eszi meg a benzin a membránt?Damil fej tényleg gyenge oda kell figyelni mennyire koppintja oda az ember mert a rögzítő köröm letörik.