Zanussi ZKT623LX Főzőlap

Zanussi - Típus: Elektromos főzőlap, Kialakítás: Beépíthető, Felület: Kerámia, Vezérlés: Szenzoros (érintőgombos), Összteljesítmény: 6.5 kw, Főzőzónák száma: 4, Indukciós főzőlap: Nem, Maradékhő kijelzés: Van, Gyermekzár: Van, Szélesség: 57 cm, Mélység: 50 cm Tovább
15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!
Minden vélemény - Zanussi ZKT623LX
Szűcs Zsolt
Én kettő éve vásároltam egy ilyen főzőlapot a hozzátartozó multi sütővel.Mind kettő felével elégedetlen vagyok.
A sütőnél az ajtó tömítő gumi már második alkalommal ment tönkre és a funkció választó gombja is szintén.
A második után házilag meg barkácsoltam azóta jó,de gumit nem vettem rá mert nagyon rövid életű.
A főzőlapnál a vezérlő ment tönkre és fokozatosan nem kapcsolja a főzőlapokat.Ma adta meg magát végleg.
A szerelő azzal vigasztalt,hogy majdnem annyi az alkatrész mint a főzőlap.
Az előző (juno) volt 15 évesen,üzemképes állapotban adtam el és egyszer sem javíttattuk.