Indukciós legyen és legyen ütemező és booster funkció. A márka pedig ne térjen el a meglévő házt. készülékeink márkájától.
Remekül működik, gazdaságosnak tűnik és aközben is le lehet törölni, ha közben fő rajta az étel.
Használaton kívül belesimul a munkalapba és némi pakolási helyként is használható. A fövés is sokkal egyenletesebb, nem fut ki hirtelen az étel ha rátesszük a fedőt (fedő alatt is lehet párolni)
vigyázni kell, ne tegyünk rá a kapcsolója közelében nehezebb tárgyat mert bekapcsol. Az egyes főzőlapok átadják a mellettük levőnek a hőt. A kapott leírásban nem szerepelnek az egyes, az eszköz által keltett természetes velejáró hangok (sípolás, kisebb zúgás, stb.) magyarázatai, amik a termék internetes honlapján lévő útmutatóban még benne vannak.

Elsősorban az volt a kiválasztás szempontja.hogy a főzőlap indukciós.
Sajnos semmi jót nem tudok elmondani mert a beüzemelést (folyó hó 9.én) követően a jobboldali
főzőzónák két napi használat után elromlottak és még a mai napig is (25.én)szervizben van.A javítás időpontjáról semmilyen információval nem rendelkezem.Kifogásolom,hogy amikor nyolc napon
belüli hibát a forgalmazónak jelentettem, a termék kicserélését nem biztosította hanem a szervizhez irányított.
A főzőzónák mérete nem ad kellő edényválasztási lehetőséget mivel hiába van négy zóna, a mérete csak kétféle.