SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)

SIGMA 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon)

299 900 Ft-tól 20 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

329 879 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
357 900 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
3 napon belül
359 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

337 680 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
Termékleírás
Kompatibilis bajonettek Canon bajonett
Objektív típusa Teleobjektív
Fix objektív Nem
Zoom objektív Igen
Stabilizátor Van

Kompatibilis képérzékelő-formátumok

APS-C képérzékelő formátum Igen
Full frame (35mm) képérzékelő formátum Igen
4/3 rendszer képérzékelő formátum Nem
Középformátumú képérzékelő Nem
CX képérzékelő formátum Nem

További tulajdonságok

Gyújtótávolság 150 - 600 mm
Legszűkebb blende f/22
Legnagyobb blende f/5-6.3
Szűrőméret 95 mm
Objektív felépítése 20/14 lencsetag/csoport
Lamellák száma 9
Maximális nagyítás 0.2 x
Legkisebb tárgytávolság 280 cm
Látószög 16.4º-4.1º
Napellenző Van

Méretek

Átmérő 104.1 mm
Hosszúság 259.1 mm
Tömeg 1930 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Sigma Canon 150-600/5-6.3 (C) DG OS HSM objektív adatai:

Egy könnyű, hyper-telefotó zoom objektív, ami kiváló használhatóságot és nagyszerű optikai teljesítményt biztosít. A legújabb objektívünk a Contemporary szériából.

Kiváló specifikációjú, felhasználói igényekhez alkalmazkodó objektív.
Az első kompakt, pehely könnyű, szuper telefotó zoom objektív a Conteporary szériánkból.

A mindössze 1830g súlyú objektív ideális a kézi fotózásra. Az összes alapvető jellemzőt hordozza, mint a mi hasonló lencsénk, a professzionális Sports szériából, ez az objektív hihetetlenül kompakt és könnyű konstrukcióval büszkélkedhet.

A rendkívül kompakt, könnyű változata a 150-600 F5-6.3 DG OS HSM | Sports termékvonalunkból. Miután leválasztottuk a fényképezőgép vázról, könnyen hordozható. Az állványmenetet is lecsatolhatjuk és helyére egy védőburkolatot helyezhetünk, hogy tovább csökkentsük a súlyát és még könnyebb, kényelmesebb használatot kapjunk. Ez az objektív egy optimális választás azoknak, akik szuper telefotó funkcióra vágynak, plusz súly nélkül.

A kiemelkedő optikai teljesítmény t példázva a Contemporary szériánkhoz tartozó objektív, szintén magas optikai teljesítményt kínál, könnyű csomagolásban és ideális számos fotós témához.

A SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM Sports szériájába tartozó objektív alapvető specifikációt megtartva, ez az objektív könnyű szerkezetű és kompakt felépítésének köszönhetően alkalmas a kézből történő fotózáshoz. Hangsúlyozva az optikai teljesítményt, ez az objektív FLD ("F" Low Dispersion), SLD (Super Low Dispersion) és más egyéb kiváló lencsetagokat tartalmaz. A hyper-telefoto objektívünk telefotó vége felé eső optikai aberrációkat minimalizáltuk a teljes zoom tartományra. Hogy megkönnyítse a fotózást, por és cseppálló bevonattal láttuk el és egy levehető állványmenettel a még könnyebb kézből történő fotózást szem előtt tartva. Ez az objektív a könnyű súlyával, kimagasló teljesítményével kínál kiváló használhatóságot.

[Contemporary]

Kompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben

A SIGMA az alábbi három termékvonalába szervezi át az összes objektívét: Contemporary, Art és Sports. A három közül, a Contemporary egy nagy teljesítményű széria, mely magában foglalja a legújabb technológiát, így lehetővé téve a magas optikai teljesítményt és kompaktságot számos fényképezési szituációban. A SIGMA megoldotta azt a nehéz problémát, hogy a méretet és a súlyt alacsonyan tartsa, anélkül, hogy lemondjon az optikai teljesítményről és funkcióról követve a legújabb technológiát.

Levehető állványmenet

Az állványmenet leszerelhető, így teszi lehetővé az objektív könnyebb szállítását. Leszerelést követően egy védőburkolat illeszthető a helyére, az objektív így is csak 1830g súlyú, könnyebben vihető. . Az állványmenet nélkül az objektívnek alig van kiálló része, így könnyen szűk helyeken is tárolható. Ezen túlmenőleg az állványmenet magnéziumból készült, mely könnyű és erős.

A robusztus felépítés, jól irányíthatóságot és használhatóságot kínál.

Miközben könnyű, ez a modell széles körű fotózási témák megvalósítására kínál lehetőséget.
Az eredmény, kiemelkedő teljesítmény.

Ezt a könnyű objektívet könnyű hordozni és használni számos fotózási témánál. Ugyanakkor, elvárhatjuk a nagy teljesítményű Contemporary szériánkhoz tartozó objektívtől, hogy az összes alapvető funkciókat tartalmazza, melyek szükségesek a fotózás során, úgy mint a csepp és porállóság, zoom lockolás melyet bármekkora fókusztávolságon megtehetünk, víz és olajaszítő frontlencse bevonat, könnyen hozzáférhető AF/MO/MF kapcsolók és az újonnan fejlesztett állványmenet. Ez az objektív szintén kompatibilis a SIGMA újonnan fejlesztett telekonvertereivel (külön megvásárolható), melyek AF-et is kínálnak egészen F8-ig.

Por és cseppálló bajonett


Mint a SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM Sports objektívünk, ez az objektív is tartalmaz gumi tömítést, hogy megvédje a bajonettet a por és vízcseppektől.

Víz és olajtaszító bevonat biztosítja a kényelmes fotózást


Az elülső és hátulsó lencséket érinti a víz és olajtaszító bevonat, mely lehetővé teszi, hogy a víz könnyedén letörölhető legyen és megóvja az olaj és zsíros szennyeződések lerakódásától még a kihívást jelentő körülmények között is. Ugyanakkor a lencse karbantartása is könnyebbé válik.

A zoom rögzítés bármely fókusztávolságon alkalmazható


Az új zoom rögzítő kapcsoló lehetővé teszi, hogy a zoom gyűrűt bármilyen fókusztávolságon lezárjuk. A fotós által szükségesnek vélt fókusztávolságon rögzíthető, mely lehetővé teszi a stabil exponálást akkor is, ha az objektív felfelé vagy lefelé irányul. Továbbá segíti a hosszú záridejű fotózást is.

TSC (hőstabil műgyanta)


Hagyományosan a fém és polikarbonát minősége határozza meg a fényképezőgép és objektív szerkezetét. Az iparágban először a SIGMAobjektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához.

*A TSC (hőstabil műgyanta) az alumíniumhoz hasonló hőtágulási karakterű. A TSC-ből készült alkatrészek kevésbé deformálódnak, lehetővé téve a kiemelkedően magas precizitású objektív konstrukció létrehozását. Az általában használt 20% üveget tartalmazó polikarbonáttal összehasonlítva a TSC körülbelül 70%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva pedig 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. (Az összehasonlítva más SIGMA gyártású komponensekkel. )

Intelligens OS megújult algoritmussal


Az OS (kép stabilizátor) egy gyorsulásmérő szenzort használ, hogy nagy pontosságot érhessen el. Két állás van. A Mode 1 az általános kép stabilizátor funkciókra alkalmas, míg a Mode 2 ideális a svenkelő fényképezéskor motorsportoknál, stb. A Mode 2 használatával a gyorsulásmérő szenzor hatékonyan működik, csökkenti blur effektet fotózás közben, úgy hogy érzékeli ha a fényképezőgép függőlegesen vagy vízszintesen mozog.
Megj. : Ezt az objektív nem használható a filmes tükörreflexes fényképezőgépekkel, kivéve a Nikon F6, Canon EOS-1V.

Beépített kapcsoló két manuális mód kiválasztásához


Azon kívül, hogy AF/MF üzemmóddal rendelkezik, az egyik üzemmód a MO (Kézi Felülbírálás) kapcsoló. Az MO üzemmódot használva, átvált manuális fókuszálásra a fókusz gyűrűt forgatva, még folyamatos AF közben is. AF üzemmódban hagyományos, teljes értékű manuál fókusz érhető el. A SIGMA USB DOKKOLÓVAL lehetséges, hogy az MO üzemmód érzékenységét személyre szabhassuk.

Gyorsabb és halkabb „Optimalizált AF


A HSM (Hyper Sonic Motor) teszi lehetővé a gyors sebességű és halk autófókuszálást. A tovább fejlesztett AF algoritmust összehasonlítva a korábbi modellekkel, folyamatos AF-t (AF-C) biztosít, és körülbelül 5%-al javítja a fókuszálás hatékonyságát.

Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat


A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

Ez az objektív jobb használhatóságot és kiváló optikai teljesítményt kínál a Contemporary szérián belül.

A keresztirányú kromatikus aberrációt minimalizáltuk, köszönhető az FLD és SLD lencsetagok használatának

FLD glassSLD glass
Ez az objektív 1db FLD („F alacsony fénytörésű) lencsetagot tartalmaz, melyek teljesítménye azonos a fluoritéval és 3 SLD lencsetagot is tartalmaz, hogy minimálisra csökkenjen a kromatikus aberráció. Különösen az alacsony fénytörésű lencsetagok segítik csökkenteni a keresztirányú kromatikus aberrációt, mely a telefotó végállása felé jellemző és nem csökkenthető a fókuszállítással.

* FLD lencse a legjobb minőségű alacsony fénytörésű lencse ami csak elérhető, rendkívül nagy fényáteresztő képességgel. Ennek az optikai üvegnek azonos a teljesítménye a fluorit üvegével, melynek alacsony fénytörési indexe és alacsony szórásképe van, a hagyományos optikai üvegekhez képest. Ez szintén előnye a rendellenes szórásképnek. Ezek a jellemzők kiváló korrekciót kölcsönöznek a maradék kromatikus aberráció (másodlagos spektrum) eltávolításához, melyeket a hagyományos lencsék nem tudnak javítani és nagy felbontású, kontrasztos képet biztosítanak.

Bevillanás és szellemkép csökkentés

Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.
Exclusive low-dispersion glass

Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként ismert. A második spektrum minimalizálására – amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél –, a SIGMA objektívjeiben háromféle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a Sigma objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.

Lekerekített blende

Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy a víz felszínén visszaverődés a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó bokeh effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

Kompatibilis a SIGMA új telekonvertereivel (külön megvásárolható)

Kompatibilis az új telekonverterekkel, melyeket a frissített termékvonalakhoz fejlesztettünk.
  • A SIGMA TELECONVERTER TC-1401-el használva ez az objektív 1,4x-es fókusztávolságot nyújt
  • A SIGMA TELECONVERTER TC-2001-el pedig 2x-es fókusztávolságot nyújt.
  • Mindkét telekonvertert arra terveztük, hogy kiváló képminőséget nyújtsanak.
  • Újonnan tervezett Tele Converter-ek, melyek az AF hatékonyságát F8-ig biztosítják
Az újonnan tervezett Tele Converter-ek illenek az új objektíveink kínálatába és feltehetőek azokra. SIGMA TELE CONVERTER TC-1401 vagy TELE CONVERTER TC-2001 hozzáadásával MF 210-840mm F7-9 illetve MF 300-1200mm F10-12.6 hyper tele zoom objektívet kapunk. Ezen kívül lehetséges AF-fel fotózni, ha F8 mellett AF kompatibilis fényképezőgép vázon használjuk a SIGMA TELE CONVERTER TC-1401-et.
* Amikor kevés fényben és alacsony kontrasztú tárgyakat fotózunk, a fókusz nem biztosan lesz a tárgyon.

Exkluzív alacsony fénytörésű lencsék használata


SIGMA Tele Converter TC-1401 1db SLD és a SIGMA Tele Converter TC-2001 2db SLD lencsetagot foglal magában, mely a kiváló minőségű képeket biztosítja.

Az új termékvonal az SGV koncepcióból, új szintre emelik a képminőséget

Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a SIGMA szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

A teljes SIGMA gyártás – az öntvényekig és alkatrészekig- az integrált gyártási rendszerünkből kerül ki, teljes egészében Japánból. Mi azon kevés gyártók egyikei vagyunk, akiknek a terméke kizárólag Japánban készül. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Büszkék vagyunk magunkra a SIGMA termékeinek valódi minősége miatt, amely a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit szerte a világon, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

*A1:Aizu 1

46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezett, szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell alul-áteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.

Kiemelkedő precizitás és minőség – teljesen Japánban készítve

Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a SIGMAarra összpontosít, hogy a dolgokat helyesen végezzük el saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Büszkék vagyunk magunkra a SIGMA termékeinek valódi minősége miatt, amely a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit szerte a világon, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

Rugalmas állíthatóság a kényelemért, akár különleges célra is alkalmas

Az új exkluzív szoftver és a SIGMA USB DOKKOLÓ lehetővé teszi a testre szabást.

Új termékvonalainkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. Így is ismerheti: 150 600 mm f 5 6 3 DG OS HSM Contemporary Canon, 150600mmf563DGOSHSMContemporaryCanon, 150 600mm f/5 6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon), 150-600mmf5-63DGOSHSMContemporaryCanon, 150 600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon), 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary ( Canon)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^