Praktikusság, strapabíróság, időtállóság, kényelem, szállíthatóság, megbízhatóság
Jó minőségű, beváltottam az igényeimet. Nagyon praktikus, jól használható, megbízható
Még nem találtam

Minőség, funkciók, ár
Jó nagy táska, tényleg belefér minden. Ahhoz, hogy a használatáról nyilatkozni tudjak, még kell egy kis idő, de most is ezt venném, esetleg az 1-el kisebbet. A fotós könyvek is fantasztikusak.
nincsenek

Nagyon sokat utazom. A repülő utakon viszont sok légi társaságnál nem vihetek fel külön táskába laptopot. Amiért ezt a terméket választottam, és nem bántam meg, az azért van, mert:
- Ebben kényelmesen elfér a laptop is és a fényképezőgépem is. Minden egy helyen van, így elég csak egy felé figyelnem.
- Nem kell ráfizetnem pluszban, a reptereken sem, és a bőröndömben sem kell feladni (ilyet senki ne tegyen soha! Én se : ) )
- praktikusan a felső részben az elrendezés
-kényelmes
- szeretem, hogy a tépőzáras elválasztókkal én szabom meg, az alsó elrendezést attól függően, hogy mire van szükségem az utazásaimon
- kirándulni is imádom elvinni
- nem kell levennem ahhoz, hogy oldalról ki tudjam venni a gépem. Nekem pont kézre áll : )
Nem tudok olyat mondani.

-kirándulás közben biztonságos és praktikus helyen tudjam tárolni fényképezőgépemet és tartozékait
-ne kelljen külön táskát cipelnem a fényképezőgép miatt
-ebben az árkategóriában a legnagyobb legyen, hogy minél több helyem legyen pakolni
A termék remekül teljesítette a fentebb felsorolt elvárásaimat.
A fényképezőgép gyors elővételét biztosító cipzár pont a másik oldalon van, mint ahol nekem kézre esne.

Legyen megbízható, kényelmes és mindenképpen hátizsák, mert a válltáskák számomra zavaróak voltak.
Nagyon jól pakolható, rengeteg minden elfér benne és van laptoptartó zsebe is. Kényelmes, nagyon jól eltalálták a derék és mellkas pántokat. Mintha egy túratáska lenne. Az oldalából levétel nélkül is kényelmesen ki lehet venni a gépet.
Nem találkoztam ilyennel.

kenyelem,
hogy beleferjen minden cucc es lehessen varialni a hellyel
kenyelmes, gyorsan hozzaferheto a fenykepezo - nem kell levenni teljesen a taskat
a memoriakartya/akumlator tarto kicsiny, ezert nem zarhato le tepozarral, igy neha kirepul az aksi