Lowepro Fastpack 200 kék Greg Lowe gondolt egy nagyot 1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az első Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minőségi hordtáskák fogalmával. A Lowpro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti,... Tovább
Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!
Minden vélemény - Lowepro Fastpack 200
Lowelcome a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

hátizsák, kényelems, illeszkedik a felszereléshez, fotós cuccon kívül legyen plusz rekesz, kényelmes

Előnyök:

mintha nem is lenne a hátamon, éppen annyi fér el benne, amennyi nekem kell, ezért vettem, valóban lehet levétel nélkül is kivenni a gépet

Hátrányok:

nincs esővédő, nincs se derék, se mellkas pánt, ha van a vállszíjon kistáska, nehéz visszavenni, miután kivettem a gépet

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

A fényképezőgép 18-200mm-es objektívvel beleférjen, plusz szűrők, csereobjektív is kényelmesen elférjen. Szerettem volna, ha menet közben a lehető leggyorsabban hozzáférek a kamerához, akár fél kéz használatával is.

Előnyök:

A várakozásaim beváltotta, könnyedén és gyorsan hozzáférhető a fényképezőgép, ugyanakkor biztonsággal védi a külső behatásoktól.

Hátrányok:

Az alsó, fényképezőgéptok zipzárját nem könnyű nyitni, mert a ráhajtható rész csatja némileg akadályozza.

Pónya Vilmos a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

Túrázás közben a nehéz gépet könnyű legyen vinni, illetve ami ugyan ilyen fontos, könnyű és gyors legyen elővenni.

Előnyök:

Tök jó.

Hátrányok:

Egyetlen egyet tudok csak, a vállszíj állítható textílszíj része, a fekete szalag, kicsit lehetne finomabb anyagból.